Džeko ucenjuje Volfsburg

Reprezentativac BiH, Edin Džeko želi po svaku cenu da ovog leta napusti Volfsburg i zaigra u nekom atraktivnijem klubu.

Izvor: AK

Petak, 23.07.2010.

19:04

Default images

Uprava "Vukova" odlučila je da i dalje zadrži jednog od traženijih napadača u Evropi, a Džeko je na to odgovorio ucenom.

"Želim da idem. Ako ostanem videćeta kako ću igrati", izjavio je najbolji strelac tima u protekle dve sezone i ujedno jedan od najboljih golgetera u Bundesligi.

Još pre godinu dana Džeko je hteo da pređe u neki drugi tim, ali je ipak produžio ugrovor do 2013. godine pod znatno boljim finansijskim uslovima. Prošle sezone zaradio je pet miliona evra.

U ugovoru stoji i klauzula da može napustiti klub ukoliko neko ponudi 40 miliona evra do 31. maja 2010. Međutim, i pored otvorenog interesovanja Mančester sitija, Juventusa i Milana, to se nije dogodilo.

U četvrtak su predsednik Upravnog odbora Volfsburga Francisko Garsija-Sanc, direktor Diter Henes i trener Stiv Meklaren odlučili da zadrže Džeka i njegovog zemljaka Zvjezdana Misimovića i pored njihovih želja da napuste tim.

"Naša odluka je konačna. Edin Džeko ostaje kakva god ponuda za njega došla do isteka prelaznog roka", istakao je Henes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: