SP: Rukometašice Srbije ubedljive

Mlada ženska reprezentacija Srbije završila je ubedljivom pobedom nad selekcijom Grenlanda (39:18) prvu fazu takmičenja na SP u Južnoj Koreji.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 22.07.2010.

09:44

Default images

U duelu sa najslabijom ekipom u grupi sve je rešeno u ranoj fazi meča a najefikasnije su bile Ivana Popović, Dijana Radojević i Natalija Vasić sa po šest pogodaka. Marija Obradović postigla je pet golova. Tim Srbije ima tri pobede i dva poraza, u drugoj fazi igraće sa selekcijama Južne Koreje, Holandije i Hrvatske.

Utakmica sa Grenlandom bila je prilika da se odmore najbolje igračice a da one koje nisu imale veliku minutažu u prva četiri meča igraju više. Već posle deset minuta igre bilo je 10:0, a do +20 naš tim stigao je 12 minuta pre kraja meča.

Rezultat utakmice Norveška - Francuska odrediće konačan plasman u grupi 'A' a u slučaju da Francuskinje pobede Srbija će u drugu fazu takmičenja sa dva boda.

U petak je na šampionatu slobodan dan, u subotu se nastavlja takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: