Rehagel: "Sada se radujemo pobedi"

Selektor reprezentacije Grčke Oto Rehagel bio je vrlo zadovoljan posle pobede svog tima protiv Nigerije od 2:1 u drugom kolu Grupe B na Mundijalu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2010.

22:22

Default images

"Nismo počeli dobro, baš kao i u prvom kolu, i trebalo nam je dosta vremena da se stabilizujemo. Uspeli smo i u nastavku smo bili zaista dobri", izjavio je nemački stručnjak.

"Naravno, bilo bi šteta da se vratimo kući bez osvojenog boda, tako da smo veoma zadovoljni što smo osvojili prve bodove", dodao je Rehagel posle prve istorijske pobede Grčke na Mundijalima.

"Sada se samo radujemo pobedi nad Nigerijcima. Čeka nas duel protiv Argentine, koja je svakako bolja od Grčke i biće jako teško. Argentinci su izraziti favoriti, međutim, ne kažem da nemamo šanse protiv njih. Videćemo šta će biti", zaklučio je selektor koji je sa Grčkom bio prvak Evrope pre šest godina.

Opširnije na našem specijalu posvećenom SP u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: