Juniori Srbije u Petnici

Juniorska reprezentacija Srbije u plivanju priprema se za predstojeća takmičenja na olimpijskom bazenu SRC u Petnici, kod Valjeva.

Izvor: MT

Petak, 28.05.2010.

16:03

Default images

Trener mladih srpskih plivača Vladimir Ristić rekao je novinarima da se osam devojaka i deset mladića od 25. maja priprema za Balkanijadu, koja će se od 4. do 7. juna održati u Varni.

"U Petnici ćemo biti do 2. juna, a onda idemo u Bugarsku", kazao je Ristić na konferenciji za novinare i istakao izvanredne uslove za rad u Petnici.

U Petnici se pripremaju sestre Stefanija i Katarina Čordaš-Draganov i Katarina Simonović iz Proletera (Zrenjanin), Milana Bašić i Tamara Vukanović iz Vojvodine (Novi Sad), Rebeka Repman iz Feniksa (Sombor), Mila Jovanović iz Banata (Kikinda) i Dragana Ivanović iz Partizana (Beograd).

Na pripremama se nalaze i Stefan Čorak (Banat), Marko Jović i braća Miroslav i Bojan Udicki (Kikinda), Vladislav Paskaš i Igor Vulešević (Proleter), Todo Đurović (Beograd), Radomir Ašćerić (Vojvodina), Dejan Perišić (Novi Sad) i Marko Spasov (Dinamo, Pančevo).

Posle Balkanijade u Bugarskoj juniorska reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu, od 14. do 18. jula, u Helsinkiju (Finska), kao i na Olimpijadi za mlade, od 6. do avgusta, u Singapuru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: