Radosav Petrović u Sportingu?

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović mogao bi da nastavi karijeru u lisabonskom Sportingu. Lokalni mediji već su 'preselili' igrača Partizana.

Izvor:

Sreda, 19.05.2010.

10:32

Default images

Vodeći dnevni sportski listovi te zemlje 'Abola' i 'Ožogo' objavili su da je Sporting uz obeštećenje od dva i po miliona evra uspeo da se dogovori sa Partizanom o transferu Petrovića a da se čeka pristanak reprezentativca Srbije. Abola navodi reči Zorana Filipovića da je Petrović "tehnički dobro obučen igrač koji je dobar i na taktičkom planu".

"Talentovan je i njegovo angažovanje bilo bi ulaganje u budućnost," prenosi portugalski dnevnik Filipovićeve reči.

U Partizanu tvrde da transfer Petrovića nije ni blizu realizacije.

"Postoji veliko interesovanje za igrače Partizana, podrazumeva se da je Raća među njima ali za sada ništa nije konkretizovano," rekao je za Sportski žurnal Albert Nađ, "Ako dođe ponuda, razmatraćemo je, moramo da vidimo i kakvi su Petrovićevi planovi, da li i gde želi da ide."

Transfer Radosava Petrovića pominjan je i zimus a tada su mediji izveštavali o interesovanju Birmingema i nekih španskih klubova. Tokom proleća na listu interesenata 'dopisan' je i PSV Ajndhoven.

Mladi reprezentativac Srbije u Partizan je došao u leto 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: