GOOOL zvanični sladoled 'Orlova'

Kompanija Frikom i Fudbalski savez Srbije (FSS) potpisali su u ponedeljak, 10. maja, sponzorski ugovor.

LBIzvor: B92 Srbija
Podeli

Tako je Frikomov novi sladoled GOOOL postao zvanični sladoled fudbalske reprezentacije Srbije. Sporazum o sponzorstvu potpisali su generalni direktor kompanije Frikom Gojko Đošić i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Kompanija Frikom, kao regionalni lider u prozvodnji sladoleda, nastoji da prati nove trendove kako bi vernim potrošačima priredila iznenađenja i inovativne proizvode svake sezone. Ove godine, u čast učešća reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoafričkoj Republici, kompanija Frikom osmislila je i napravila sladoled GOOOL.

"Kompanija Frikom i svi zaposleni u ovoj kompaniji će iz sveg srca bodriti 'Orlove' u Južnoj Africi. U ovoj sezoni i svake naredne Frikom će se truditi da ispunjava potrebe potrošača i uz već tradicionalne sladolede da ih obraduje kvalitetnim novim sladoledima", rekao je generalni direktor kompanije Frikom Gojko Đošić, nakon što mu je predsednik FSS Tomislav Karadžić uručio dres fudbalske reprezentacije Srbije.

Na svakom štapiću sladoleda GOOOL nalazi se kod koji potrošačima omogućava da uđu u Frikomov svet fudbala, odigraju kompjutersku igricu i osvoje vredne poklone. Svi virtuelni igrači mogu da sa Dankom Lazovićem pimpuju loptu, brane sa Vladimirom Stojkovićem i zadaju glavom udarac ka golu sa Nikolom Žigićemem,sa Markom Pantelićem preciznim šutiranjem očiste sve lopte na ekranu, sa Zoranom Tošićem vežbaju dribling ili , pak sa Nenadom Milijašem iz 20 šuteva savladaju protivničkog golmana.

Dnevna nagrada za najboljeg igrača na Frikom sajtu je zvanični dres fudbalske reprezentacije Srbije, nedeljna mobilni telefon sa 1.000 dinara kredita, a mesečna Sony Playstation 3. Frikom je spremio i specijalno iznenađenje za najspretnije igrače u Frikom igrici. Od 8. maja do 30. maja.2010. trajaće nadmatanje za odlazak u Južnu Afriku, gde će najbolji igrač moći da sa najboljim drugom ili roditeljem podrži reprezentaciju Srbije.

strana 1 od 3 idi na stranu