Bjelica: "Niko me nije zvao"

Nemanja Bjelica, košarkaš Crvene zvezde, rekao je za ‘Sportski žurnal’ da ga “niko iz Benetona ili nekog drugog kluba nije zvao”.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 06.04.2010.

10:19

Default images

Bjelica je u razgovoru za beogradski dnevni list rekao i da je svestan krize u klubu čiji je član ali i da se ekipa “sve vreme drži kao porodica”. "Istina je da sam sa čelnicima kluba i trenerom Trifunovićem razgovarao o situaciji, kao većina igrača. Ali, nijednog momenta nisam ni razmišljao da odem. Uostalom, za celu priču sam saznao iz medija.

Mene niko iz Benetona ili bilo kog drugog kluba nije zvao. Niti bi, da je zvao, to bilo šta promenilo", rekao je Bjelica koga su pojedini mediji već ‘preselili’ u Trevizo.

Reprezentativac Srbije smatra da su treninzi “najbolji lek” i tvrdi da njegov tim nije bez izgleda u Superligi.

"Sve vreme smo se držali kao porodica, to je jedini način. Ne postoji ništa produktivnije od napornog rada," kaže Bjelica, “Istina je da nam nedostaje iskustva, ali svi smo željni dokazivanja...Klubovi iz domaće lige su se dosta pojačali, naročito Metalac i Borac. Svi žele u NLB ligu, a samo su četiri mesta. Jedini imperativ ispred nas je da na svakom meču pružimo maksimum. Prioritetni zadatak je da se plasiramo u plej-of, što neće biti nimalo lako, ali zna se šta se očekuje od Zvezde".

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone su loše odigrali u NLB ligi gde su završili daleko od plej ofa, na devetom mestu, u Evrokupu nisu stigli do završnice a u Kupu Radivoja Koraća domet je bilo polufinale.

U Superligi ‘crveno-beli’ će, posle odlazaka Dragićevića, Tejlora i Videnova, nastupati sa timom bitno izmenjenim u odnosu na onaj pred početak sezone.

Prvu utakmicu Crevna zvezda igra sa FMP Železnikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: