Još jedna maksimalna pobeda Srbije

Muška juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je u prijateljskoj utakmici u Beogradu odgovarajuću selekciju Italije sa 3:0 (25:22, 25:12, 25:20).

Izvor: LB

Ponedeljak, 05.04.2010.

20:05

Default images

To je bio treći kontrolni duel dva tima koji se pripremaju za učešće u kvalifikacijama za 22. Evropsko prvenstvo i treća pobeda Srbije. Srpski juniori će od 7. do 11. aprila igrati na turniru D grupe druge runde kvalifikacija u Dunajvaroši sa ekipama domaćina Mađarske, Grčke, Belgije, Češke i Rumunije.

Plasman na EP izboriće samo pobednik grupe, dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija igrati u trećoj rundi kvalifikacija, od 9. do 11. jula.
Italija će igrati na kvalifikacionom turniru u Tivtu, u Crnoj Gori. Juniori Srbije u Mađarsku putuju već u utorak ujutru.

Odbojkaško prvenstvo Evrope za juniore biće održano od 28. avgusta do 5. septembra u beloruskim gradovima Mogiljevu i Bobrujsku, a direktan plasman, pored domaćina, obezbedile su tri najbolje reprezentacije sa šampionata 2008. godine - Francuska, Nemačka i Rusija.

Srbija: Kovačević(9), Petrović (1), Koprivica, Mrdak, Stojilović, Jovović (1), Žarković (3), Milutinović (7), Petković (10), Brđović (1), Martinović (1), Atanasijević (15).
Italija: Pineli, Pesaresi, Marijano (3), Macone (1), Duto (4), Puliti, Fedrici (2), Vetori (14), Preti, Sperandio (6), Lanca (9), Pedron (1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: