Pienar ostao bez vozačke dozvole

Reprezentativac Južne Afrike i fudbaler engleskog Evertona Stiven Pienar priznao je na sudu u Liverpulu da je vozio u alkoholisanom stanju.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 09.03.2010.

23:44

Default images

Sudija je nakon priznanja fudbalera Evertona Pienaru oduzeo vozačku dozvolu na 12 meseci i izrekao novčanu kaznu od 1.000 funti. Južnoafrički fudbaler moraće da plati i dodatnih 100 funti zbog nepoštovanja saobraćajnih signala.

Policija u Liverpulu zaustavila je Pienara 21. februara, a rezultati alko-testa pokazali su da je fudbaler popio dvostruko više nego što je zakonom dozvoljeno.

Stiven Pienar je prozivod Ajaksove fudbalske škole u Johanezburgu. U Amterdam je došao 2001. godine i debitovao uz pobedi nad Bredom od 1:0. Postao je vitalan deo tima koji je osvojio tiutle u prvenstvu 2002. i 2004. godine. U Dortmund je došao 2006. kao zamena za Tomaša Rosickog, ali nije opravdao očekivanja uprave i navijača, pa je prešao na "Gudison Park".

Vezni fudbaler je ove sezone odigrao je 29 utakmica za Everton i postigao ukupno šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: