Budućnost - Hemofarm (sub, 19.30h)

Košarkaši Hemofarma gostuju u subotu od 19.30 časova Budućnosti u Podgorici u 23. kolu NLB lige.

Izvor: B92

Petak, 05.03.2010.

18:37

Default images

„U Podgoricu smo krenuli bez Stefana Markovića koji je pre desetak dana povredio skočni zglob. Iako smo doveli Amerikanca Hila i dalje smo znatno oslabljeni na poziciji organizatora igre. U vatru će morati da bacim Petra Despotovića koji duže vreme ima problema sa tetivama. Već sam prelomio da ga pustim da završi sa terapijama, ali treba nam njegova pomoć“, rekao je trener Hemofarma Željko Lukajić.

Pobeda nad crnogorskim timom Vrščane bi značajno približila završnom turniru regionalnog takmičenja. Vrščani do sada nisu bili uspešni u „Morači“, iz prethodnih pet duela imaju isto toliko poraza. Problemi sa povredama ne umanjuju motivaciju Vrščana.

„Bez obzira na trenutni sastav ekipe pokušaćemo da osvojimo bodove i što pre osiguramo poziciju četiri. Imamo i solidnu zalihu od 18 poena iz prvog meča u Vršcu (89:71) što može da bude veoma važno u slučaju istog broja bodova sa Podgoričanima na kraju ligaškog dela. Ali prvi i osnovni cilj je doći do trijumfa“, kaže trener Hemofarma.

Lukajić ima veoma visoko mišljenje o ekipi Budućnosti.

„Podgoričani igraju jako dobro. Imaju mlad tim i uporno forsiraju pik-en-rol. Sigurno je da su na domaćem terenu mnogo opasni, to su do sada pokazali više puta. Očekujem jaku i tvrdu utakmicu od prvog do poslednjeg minuta“, rekao je Lukajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: