Hemofarm: Hil zamena za Pavkovića

Ekipa Hemofarma angažovala je Amerikanca Kajla Hila, koji će zameniti bolesnog plejmejkera Miljana Pavkovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2010.

12:14

Default images

Trener Vrščana Željko Lukajić potvrdio je da će Pavković moći da se vrati u tim tek naredne sezone, nakon mononukleoze. Zamena za Pavkovića, koji je morao da miruje nedeljama, stiže iz španskog Alikantea.

Kajl Hil je već igrao na ovim prostorima, za ekipe Bosne i Zadra, a nastupao je i za Snajdero i Bijelu, francuski Ortez i atinski AEK.

Bivši igrač koledža "istočni Ilinoj" je svojevremeno bio pik druge runde drafta, a izabrali su ga Dalas Meveriksi.

Ove sezone igrač španskog Alikantea, Hil je poslednji meč za španski tim odigrao u subotu protiv Reala, ali se nije proslavio, za 5 minuta nije ubacio poen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: