Lukić: "Ne planirajte bez Zvezde"

Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić obratio se navijačima 'crveno-belih' pred početak prolećnog dela sezone.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 25.02.2010.

16:10

Default images

"Pred nama je teško proleće. Zvezda koja je ponovo moćna poremetila je planove mnogima u srpskom fudbalu koji su bili jaki na našoj slabosti. Već su smišljali decenijske planove o srpskom fudbalu bez Zvezde. Kako naš narod kaže – kada nema mačke, miševi kolo vode. Snažna Zvezda im je ove jeseni poremetila namere. Zato su se čitave zime organizovali, spletkarili i pripremali kako da nas zaustave".

"Neka rade šta hoće. Spremni smo da odgovorimo na njihova podmetanja, spletkarenje, potplaćivanje i prljave kampanje", dodaje Lukić u obraćanju.

"Na terenu će se boriti igrači kojima je crveno-beli dres svetinja, koji ginu za svoj klub, koji ostavljaju srce na terenu i koji znaju da je privilegija biti igrač najtrofejnijeg srpskog kluba. Takvi su nam igrači ali i svi koji su sa njima - treneri, članovi uprave, zaposleni u klubu...Pozivamo Zvezdaše da budu uz klub ovog proleća. Na našoj Marakani ali i na gostovanjima u Kuli, Kragujevcu, na Banjici, na Karaburmi, u Borči... Hajde da zajedno živimo ovu istorijsku sezonu. Sezonu koja traži samo one koji veruju, koji su hrabri i kojima je srce crveno – belo. Jednog dana bićemo ponosni na to šta smo uradili ove sezone. Sada udaramo temelje nove i moćne Zvezdu koju ćemo da ostavimo našoj deci da nastave da je čuvaju i čine još jačom.
"U ovoj Zvezdinoj godini svi smo važni. Svi imamo svoju ulogu. Igrač na terenu, trener, fizioterapeut, radnik koji održava teren, navijač koji dolazi na utakmice, sponzor mali ili veliki, glumci i pevači koji se okupljaju u Klubu prijatelja, članovi Uprave. Svi dajemo doprinos da Zvezda bude jača i svi smo jedno. Samo tako složni i jaki smo nepobedivi, a Zvezda moćna" rekao je Lukić koji je dodao da je doneo odluku da ulaz na prvi meč u prolećnom delu sezone sa Jagodinom, bude slobodan.

Utakmica se igra u subotu od 16 sati na stadionu u Ljutice Bogdana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: