Evroliga: Unikaha, Lotomatika i PAO

Košarkaši beogradskog Partizana igraće u Top 16 fazi Evrolige sa ekipama Unikahe, Lotomatike i Panatinaikosa, odlučeno je žrebom u Barseloni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.01.2009.

13:32

Default images

'Crno-beli' su za protivnike dobili špansku Unikahu koja je bila pobednik grupe ‘A’ sa skorom 8-2, drugoplasirani tim grupe ‘C’, Lotomatiku, koja je u prvoj fazi imala šest pobeda, a iz trećeg šešira stigla je ekipa Panatinaikosa, koja je u grupi ‘B’ sa 7-3 stigla završila iza Barselone i Montepaskija. Partizan takmičenje počinje 28. januara gostovanjem Panatinaikosu.

Sedam dana kasnije 'crno-beli' dočekuju Lotomatiku, a odmah zatim Unikaha dolazi u Beograd.

Španski klub iz Malage će biti domaćin Partizanu 25. feburara, a sedam dana kasnije u Beograd dolazi Panatinaikos. Poslednji meč Partizan igra 11. marta sa Lotomatikom u gostima.

Mečevi prvog kola Top 16 faze igraju se 28. januara, a posle šest kola po dva tima će u četvrtfinale.

Top 16 Evrolige:
grupa E: Taukeramika Vitorija (Španija), Olimpijakos Pirej (Grčka), Armani Džins Milano (Italija), Prokom Trefl Sopot (Poljska)
grupa F: Barselona (Španija), Real Madrid (Španija), Makabi Tel-Aviv (Izrael), Alba Berlin (Nemačka)
grupa G: Unikaha Malaga (Španija), Lotomatika Roma (Italija), Panatinaikos Atina (Grčka), Partizan Beograd (Srbija)
grupa H: CSKA Moskva (Rusija), Montepaski Sijena (Italija), Fenerbahče Ulker Istanbul (Turska), Cibona Zagreb (Hrvatska)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

209 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: