Tošić i Ljajić u Junajtedu?

Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić mogli bi da nastave karijeru u Mančester Junajtedu, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Petak, 21.11.2008.

23:21

Default images

Njih dvojica putuju u Englesku 12. decembra, Tošićev transfer pominje se kao izvestan, a Ljajić je, za sada, samo predmet interesovanja Junajteda. Nezvanično, procena ljudi iz uprave Partizana je da Ljajić vredi 10 miliona evra, a obeštećenje Partizanu za Tošićev transfer, nezvanično, iznosi tri miliona funti (oko 3,6 miliona evra).

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neku jaču ligu.

17-godišnji Ljajić već je bio na probi na Old Trafordu prošlog meseca.

Zoran Tošić je došao u Partizan iz Banata 2007, a ove godine postao je i standardni reprezentativac.

Sa mladom reprezentacijom Srbije prošle godine osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: