Marej i Gilbert raskinuli

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Sreda, 14.11.2007.

19:11

Default images

Prvi reket Britanije Endi Marej okončao je saradnju sa američkim trenerom Bredom Gilbertom nakon relativno uspešnih 16 meseci partnerstva.

„Iako sam ove godine bio povređen skoro četiri meseca, zadovoljan sam rezultatima u 2007. i veoma sam zahvalan Bredu Gilbertu. Ali, došlo je vreme za novi stepenik u mojoj karijeri“, rekao je Škot.

U godinu ipo dana provedenih sa Gilbertom, Marej je sa 36. stigao do 11. pozicije na ATP listi, a uz to je osvojio i dve titule. Ali, pored toga Marej je bio poznat i po otvorenim svađama sa bivšim trenerom osvajača Gren slem titula Endijem Rodikom i Andre Agaijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: