Poraz Hemofarma u Ljubljani

Izvor: A G

Nedelja, 14.10.2007.

18:14

Default images

Košarkaši Hemofarma pretrpeli su i treći poraz u četvrtom kolu NLB lige. Bolji od Vrščana ovoga puta bila je Olimpija u Ljubljani rezultatom 83:75. Vrščani su tako poraženi samo tri dana nakon ubedljivog trijumfa protiv Budućnosti. U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Jasmin Hukić sa 17 poena, Dragić je dodao 15, a Biker 14 poena. U ekipi Miroslava Nikolića ubedljivo najbolji bio je Vladan Vukosavljević sa 21 poenom. Pored njega jedini igrač sa dvocifrenim učinkom bio je Nebojša Joksimović sa 12 poena.

Hemofarm je u duelu sa Olimpijom tokom celog meča bio u minusu, pa na kraju i ne čudi poraz. U ekipi Miroslava Nikolića raspoložđeni su bili jedino Vukosavljević i Joksimović, dok je sa druge strane bivši igrač Vrščana Hasmin Hukić imao pomoć u vidu Bukera Tejlora i Dragića.

Hemofarm u narednom, petom kolu igra sa Širokim u Vršcu, a Olimpija gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: