Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 16.10.2012.

08:33

Udovičić: Ko stoji iza pisma?

Selektor vaterpolista Dejan Udovičić izjavio je za „Sport“ da želi da zna ko je autor pisma u kojem su pojedini igrači izrazili nezadovoljstvo njegovim radom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema pisanju “Sporta”, među potpisnicima pisma, koje je upućeno prvo čoveku Saveza Veliboru Sovroviću, su Slobodan Soro, Živko Gocić, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Stefan Mitrović i Duško Pijetlović.

Smatram da je pismo otišlo na pogrešnu adresu. Nije trebalo da se obraćaju Stučnom savetu ili Upravnom odboru, već meni. Njihov sam trener, ja ih biram, a ne neko drugi. Oduvek su problemi ostajali među nama, zato smo i nanizali uspehe. Dobro se zna šta je i čija odgovornost“, rekao je Udovičić.

Reprezentacija za nepune dve nedelje počinje pripreme za Svetsku ligu, a Udovičić najavljuje konkretne poteze.

U narednom periodu, razgovaraću sa svakim igračem ponaosob, u četiri oka. Želim da vidim stanje stvari. I, naravno, ne delim ih na potpisnike i nepotpisnike. Za mene su svi isti“, naglasio je selektor ’delfina’.

U utorak će biti održane sednice Stručnog saveta i Upravnog odbora Vaterpolo saveza na kojoj će se raspravljati i o pomenutom pismu.

Podržavam sve institucije Saveza i predsednika Sovrovića u nastojanju da se reše sva pitanja. Očekujem da posle ove sednice budemo bliži rešenju. Takođe, očekujem da dobijemo odgovor ko su inicijatori pisma i šta je pozadina svega“, istakao je Udovičić i poručio, „Vrlo pozitivno gledam na predstojeće dane“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu