Vidić: Brinu me promašeni penali

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić bio je zadovoljan pobedom protiv Galatasaraja na startu LŠ, ali je priznao da ga brine novi promašeni penal.

Izvor: JM

Četvrtak, 20.09.2012.

12:03

Default images

Mančester Junajteda je savladao Galatasaraj sa 1:0, golom Kerika.

Junajted je na poslednje tri utakmice promašio tri penala - prvo je protiv Sautemptona promašio Holanđanin Robin Van Persi, potom je Meksikanac Čičarito Ernandez bio neprecizan protiv Vigana, da bi protiv Galatasaraja Portugalac Nani katastrofalno loše izveo udarac sa 11 metara.

I to nije sve, na pripremnim utakmicama promašivali su Vejn Runi i Ešli Jang.

"Moraćemo da vežbamo penale, evidentno. Mnogo promašujemo u poslednje vreme, eto, i ja sam promašio za Srbiju protiv Slovenije", podsetio je Vidić.

Vidić je igrajući za Zvezdu i Spartak iz Moskve redovno izvodio penale, bez greške, ali u Junajtedu još nije "došao na red". Možda je pravi trenutak, bar dok je Runi van terena zbog povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: