Maksimović: "Bez poraza do kraja"

Štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović izjavio jeda njegovi saigrači i on žele da ostvare sve pobede do kraja sezone.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Sreda, 09.05.2012.

16:45

Default images

“Svi znamo šta se govorilo o odbrani Zvezde na kraju sezone, a mi smo primili samo tri gola. Nemamo poraz u ovoj polusezoni i želimo da tako i okončamo sezonu. Deset pobeda i samo tri remija govore o našoj formi i igri i nema razloga da tako ne nastavimo. Mladenović i ja smo veliku pomoć imali od Tošića, Mikića i Bajkovića koji su nas svojim iskustvom i znanjem usmerili u pravom smeru”.

Zvezda 16. maja u Kruševcu igra finale Kupa Srbije sa Borcem iz Čačka.

“Svi sa nestrpljenjem čekamo finale Kupa. Želimo da sezonu uspešno privedemo kraju, kao što sam već istakao, bez poraza, i da pobedimo sve rivale do kraja. To bi nam svima omogućilo da zadovoljni odemo na pauzu i sa punim baterijama se vratimo na početak priprema za novu sezonu”, kaže Maksimoviž za zvanični klupski sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: