Ljajić: Grešio jesam, psovao nisam

Nedelju dana posle incidenta u kojem ga je trener Delio Rosi fizički napao tokom utakmice, Adem Ljajić je za Korijere dao dugačak intervju.

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2012.

14:34

Default images

“Ono što me je zaista koštalo kod ove suspenzije nije finansijska kazna, već to što ne mogu da treniram sa saigračima”, kaže reprezentativac Srbije.

Ljajić je novinaru uticajnog sportskog dnevnika detaljno opisao sve što se dogodilo prošle srede u meču Fiorentina – Novara, počev od trenutka izmene i njegove nepromišljene reakcije, do novog sukoba sa trenerom na poluvremenu.

“Pogrešio sam, i zbog toga se izvinjavam navijačima Fiorentine, trenerima i sagračima. Žalim duboko zbog tog incidenta, bio sam pod pritiskom, jer sam veoma želeo rezultat koji bi nas oslobodio brige oko opstanka. Najgora stvar koja može da se dogodi igraču je da tako brzo bude zamenjen, bez mogućnosti da utiče na situaciju”, kaže Ljajić.

Kompletan intervju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: