Ančeloti: Titula nije imperativ

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti rekao je da je njegov primarni cilj pravljenje tima za budućnost i da osvajanje titule nije imperativ.

Izvor:

Petak, 27.04.2012.

21:47

Default images

PSŽ nije bio prvak Francuske od 1994. godine, a trenutno zaostaje pet bodova za prvoplasiranim Monpeljeom.

"Želimo da osvojimo titulu ove sezone, jer smo dugo bili na vrhu tabele, ali ništa se neće promeniti ukoliko završimo na drugom mestu. Kada sam potpisao za Čelsi bilo je drugačije i znao sam da moram da odem ako ne osvojim titulu", rekao je Ančeloti.

Ančeloti je na klupu "svetaca" došao u decembru umesto Antoana Kombuarea koji je dobio otkaz zbog ispadanja kluba iz Lige Evropa i Liga kupa.

"Ove godine nije bilo lako, jer klub je promenio dosta igrača. Želimo da budemo kokurentni u Evropi, ali to nije lako, o čemu svedoči podatak da će najbolji timovi na svetu, Barselona i Real, finale Lige šampiona gledati na televiziji", dodao je Ančeloti.

Italijanski stručnjak je dodao da sve linije u timu zahtevaju pojačanja i da na kraju sezone planira kupovinu tri ili četiri igrača, koji će kvalitetom i karakterom odgovarati ekipi.

Ančeloti je tokom trenerske karijere vodio Čelsi, Milan, Juventus, Parmu i Ređinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: