Evandro: Sumnjam da ću pucati penal

Fudbaler Crvene zvezde Evandro Gebel rekao je uoči prvog meča polufinala Kupa protiv Partizana da ne oseća pritisak jer je u prethodnom derbiju promašio penal.

Izvor:

Utorak, 20.03.2012.

12:55

Default images

Brazilac sa srpskim pasošem kaže da ne veruje da će ponovo izvoditi jedanaesterac ako do njega dođe.

"Ne, ne verujem da ću ja biti taj koji će izvesti penal ukoliko ga sudija dosudi", rekao je Evandro na konferenciji za novinare na Marakani i objasnio da je 'penaldžija' Kadu, koji je ovog proleća realizovao oba udarca sa 11 metara.

Brazilac je istakao da to nije najvažnije i da je u prvom planu pobeda njegovog tima.

"Srećan sam što sam, bez obzira na promašeni penal, dobio novu šansu da pomognem Crvenoj zvezdi da pobedi. Znam koliko svima u klubu znači derbi, svesni smo koliko nam je ova pobeda potrebna i uveren sam da ćemo je ostvariti. Ipak, mislim da će definitivna odluka pasti u revanšu", naveo je on.

Evandro tvrdi da 'crveno-beli' nemaju potrebe da mnogo toga menjaju u igri u odnosu na prethodne mečeve u kojima je rezultat na strani rivala.

"Potrebno je da igramo isto kao do sada, ali da imamo malo više sreće. I na presudnim derbijima smo stvarali šanse, ali smo ih promašivali. Zato je važno da budemo koncentrisani i ne razmišljamo o tome koliko dugo nismo pobedili Partizan", poručio je Evandro.

On je rekao da se ne plaši oštrih startova fudbalera Partizana, ali da se nada da će, za razliku od jednog od prethodnih derbija, ovoga puta odigrati ceo meč.

Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije Crvena zvezda - Partizan igra se u sredu od 19 časova na "Marakani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: