Aragones: ''Španija nije favorit''

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 25.03.2008.

16:42

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Araganos izjavio je da su Francuska i Italija favoriti na Evropskom prvenstvu koje će se ove godine održati u Austriji i Švajcarskoj, preneli su u utorak španski mediji. "Favoriti su Francuzi i Italijani, dok Španija ne može da se pohvali tom ulogom", rekao je Aragones. Selektor Španije precizirao je da reprezentacija "crvene furije" ipak nije bez šansi na prvenstvu Evrope.

"Španija odavno nije ostvarila neki veliki uspeh u Evropi. Ipak, verujem da će ova ekipa, ukoliko da sve od sebe, moći da pobeđuje", naglasio je Aragones.

Aragones smatra da je jedan od glavnih razloga zbog kojih Španija još od 1964. godine, kada je bila šampion Evrope, nije ostvarila neki veći rezultat, "nepostojanje takmičarskog duha".

"Treba napraviti ozbiljnu analizu uzroka koji su doveli do naših skromnih dostignuća na međunarodnoj sceni. Smatram da je nedostatak takmičarskog duha jedan od razloga za neuspeh", rekao je Aragones.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: