Niksi napravili prostor – 110 miliona za Bransona

Njujork Niksi trejdovali su Aleka Burksa i Nerlensa Noela, kao i dva buduća pika druge runde, u Detroit Pistonse kako bi napravili prostor u budžetu.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2022.

13:50

Niksi napravili prostor – 110 miliona za Bransona
Foto: Profimedia

Niksi su trejdovanjem Burksa i Noela oslobodili oko 19 miliona dolara u budžetu i sada imaju dovoljno prostora da ponude maksimalan ugovor Džejlenu Bransonu iz Dalasa.

Branson je ovog leta neograničeno slobodan košarkaš i kako je odigrao sjajnu sezonu u Dalasu očekuje se da će potpisati unosan ugovor.

Loptica je u dvorištu Maveriksa koji nisu sto odsto sigurni da li će mu ponuditi maksimalan ugovor i to žele da iskoriste Njujork Niksi.

Niksi će navodno staviti na sto četvorogodišnji ugovor vredan 110 miliona dolara, što Dalas verovatno neće želeti da isprati jer bi zagazio duboko u "nedozvoljeni minus".

Franšiza iz Njujorka ima prostora u budžetu i spremna je da poveri ključeve napada 25-godišnjem igraču.

Branson je u sezoni iza nas prosečno beležio 16,8 poena, 3,9 skokova i 4,8 asistencija, uz sjajnih 50 odsto šuta iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: