Lav: Svi smo malo napeti, ali treba pomagati drugima

Krilni centar Klivlend Kavalirsa Kevin Lav rekao je da je pomaganje drugima u teškim momentima vid terapije za njega.

Izvor: SN

Nedelja, 29.03.2020.

21:30

Lav: Svi smo malo napeti, ali treba pomagati drugima
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Lav je u Klivlend stigao iz Minesote putem trejda 2016. godine, kada je u suprotnom smeru završio Endru Vigins.

Sada je Lav donirao 100.000 dolara za radnike Klivlend Kavalirsa koji su ostali bez posla zbog prekida sezone usled pandemije koronavirusa.

"Trenutno svi mi pomalo imamo mnogo stresa i napetosti u životu zbog stvari koje su nam nepoznate. To barem mene mnogo plaši... Svakog dana pratim vesti i broj zaraženih je sve veći. Nije lako živeti u ovom vremenu. Ipak ta mogućnost da pomognemo drugima i nesebično činimo dobra dela je nešto posebno. Ukoliko to možeš da uradiš nisi ni svestan koliko ćeš nekome pomoći. To je ta energija, snaga kolektiva, ništa nije ni slično tome. Ponekad se osećam sebično koliko volim da pomažem drugima, to je za mene terapija", rekao je Kevin Lav za Los Anđeles Tajms.

Kevin Lav se tokom svog života već mučio sa napetošću i napadima panike, pa je pisao i otvoreno pismo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: