Kutinjo: Suares me nagovarao da pređem u Barselonu

Novi igrač Barselone Filip Kutinjo otkriva da je na njegovu odluku da pređe u Barselonu uticao nekadašnji saigrač iz Liverpula Luis Suares.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 08.01.2018.

20:46

Kutinjo: Suares me nagovarao da pređem u Barselonu
Getty images

Kutinjo je završio u Barseloni kao drugo kapitalno pojačanje katalonskog kluba poslednjih meseci i "Redsima" je isplaćeno 160 miliona evra.

"On je video da je jedna kuća u komšiluku postala slobodna. Nije bio siguran da dolazim ali mu se svidela ideja i toje lep gest. Pogledali smo fotogarfije, izgleda odlično", kaže Kutinjo za Sportsmail i priseća se da je 2014. godine umalo sa Suaresom i Džerardom osvojio Premijer ligu.

Po dolasku u Barselonu, Kutinjo je rekao da je to ostvarenje sna. Suares mu je sve vreme dok je još bio u Liverpulu "podgrevao" želju da dođe.

"Dobri smo prijatelji i stalno mi je pisao poruke govoreći mi o gradu. Sve to me je teralo da još više želim da dođem" dodaje 25-godišnji Brazilac. Njegov prvi nastup je odložen zbog povrede, a mogao bi da zaigra za Barselonu početkom februara, možda baš protiv kluba za koji je igrao do pre pet godina – Espanjol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: