VIDEO: Emotivni Miljković u 38. godini do titule

Ivan Miljković emotivno je na zalasku karijere doživeo titulu sa turskom Halkbankom. On i Slobodan Kovač vodili su tim do velikog uspeha.

Izvor: M.LJ.

Sreda, 03.05.2017.

21:49

VIDEO: Emotivni Miljković u 38. godini do titule
StarSport

Halkbanka je osvojila titulu, Miljković je nakon poslednjeg poena pao na kolena i zaplakao, posle čega su mu prišli i saigrači.

Kovač je ekipu preuzeo kao osmoplasiranu, u plej-of turske lige su ušli kao sedmi i na kraju uspeli da dođu do finala Kupa i titule.

Srpski korektor je mlađim igračima pokazao da karakter šampiona ne jenjava ni sa 38 godina i na neverovatan način zaokružio izuzetnu sportsku karijeru.

Arkaspor je savladan sa 3:1 u seriji i 3-2 u poslednjem meču, a Miljković će po okončanju karijere definitivno otići u legendu kao jedan od najboljih igrača u istoriji odbojke.

Dugogodišnji reprezantivac od reprezentacije se oprostio nekoliko meseci posle Evropskog prvenstva u Beču 2011. godine kada je Srbija osvojila zlato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: