Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 17.02.2010.

08:58

Hokejaši krenuli, svi idu dalje!

Hokejaški turnir počeo je očekivanim pobedama Kanade, SAD i Rusije, a kuriozitet takmičenja u Vankuveru je činjenica da niko ne ispada posle prve runde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvanaest ekipa podeljeno je u tri grupe, pobednici obezbeđuju mesto u četvrtfinalu, sa njima se odvaja i najbolja drugoplasirana ekipa. Sledeći 'kvartet', dva drugoplasirana tima i dva bolja trećeplasirana, čini nosioce u osmini finala, rivali su najslabiji trećeplasirani i tri ekipe koje su takmičenje završile na poslednjim mestima u grupama.

Takmičenje po grupama završava se 21. februara, 23. se igraju mečevi osmine finala, dan kasnije na programu su četvrtfinalni dueli.

Polufinala su zakazana za 25. feburar, 27. će se igrati za treće mesto a veliko finale na programu je poslednjeg dana meseca i Igara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

37 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu