Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 15.02.2010.

04:31

Dan 4: Srpski nordijci na stazi

Četvrtog dana Olimpijskih igara u Vankuveru na stazi će se naći srpskih reprezentativci u skijaškom trčanju Belma Šmrković i Amar Garibović.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šmrkovićeva će učestvovati u trci na deset kilometara slobodnim stilom, koja počinje u 19 časova po srednjeevropskom vremenu. Garibović će se takmičiti na 15 kilometara, takođe slobodnim stilom, a ta trka startuje dva i po sata kasnije.

Pored takmičenja u skijaškom trčanju u ponedeljak, trećeg takmičarskog dana na Igrama, biće podeljene još četiri zlatne medalje.

Posle odlaganja zbog loših vremenskih uslova od 19.30 po srednjeeveropskom vremenu bi trebalo da počne muški spust, dok će se u konkurenciji muškaraca takmičari za medalje boriti i u snoubordu, slobodnim stilom, i u brzom klizanju na 500 metara. U ponedeljak će, takođe, biti odlučeni olimpijski šampioni u konkurenciji parova u umetničkom klizanju.

Trećeg takmičarskog dana na 21. Zimskim Olimpijskim igrama počeće takmičenje u sankanju u konkurenciji žena, dok će biti odigrane i dve utakmice ženskog hokeja pošto se u okviru drugog kola grupe A sastaju Švajcarska – Kanada i Švedska – Slovačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

34 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu