Nova vest
Tenis

Utorak, 15.09.2015.

00:01

Novak obara rekorde i na B92.net

Plasman Srbije u finale Mundobasketa 2014. godine. Titula prvaka sveta 'Orlića' na Novom Zelandu 2015. godine. Duel sa Amerikancima za zlato u Španiji 2014...

Izvor:

Autor:

Default images
B92

To su vesti koje su na portalu B92 Sport izazvale najveći broj komentara naših čitalaca. Međutim, od ponedeljka imamo novog rekordera.

Najbolji teniser i sportista sveta Novak Đoković pobedio je velikog rivala Rodžera Federera u finalu US Opena i došao do svoje desete Gren slem titule. Cele noći bili ste uz nas, meč je kasnio tri sata, a Novakov trijumf izazvao je lavinu oduševljenja u Srbiji i inostranstvu.

Do ponedeljka u ponoć vest o trijumfu Srbina u Njujorku postala je apsolutni rekorder po broju komentara – 2.496.

Prethodni rekorder bila je vest o plasmanu 'Orlova' Aleksandra Đorđevića u finale Svetskog prvenstva u Španiji, kada su naši momci bili bolji od Francuske – ujedno označivši i povratak košarke tamo gde joj je i mesto – 1.832.

Drugo mesto držao je neverovatan uspeh ekipe Veljka Paunovića ovog leta na Novom Zelandu, pošto je trijumf Predraga Rajkovića, Nemanje Maksimovića, Sergeja Milinković-Savića i drugova, nad velikim Brazilom, takođe držao većinu Srba širom planete budnu noćima – 1.628.

Top 3 kompletirali su ponovo momci Saleta Nacionalea, samo dva dana posle epskog polufinala, kada su posle 12 godina ponovo igrali meč za svetsko zlato. Uprkos ubedljivom porazu od Sjedinjenih Američkih Država, vi ste brojem komentara još jednom iskazali šta mislite o njihovom pristupu i stavu u dresu sa nacionalnim grbom – 1.466.

Ostanite s nama i u godinama koje slede, pa da zajedno, poput naših sportista, pomeramo granice i postavljamo standarde.

Vaš B92 Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu