Nova vest
Tenis

Utorak, 07.11.2017.

12:11

Krajinović: Bio sam spreman i za Nadala

Senzacija Mastersa u Parizu Filip Krajinović planira da na sjajnoj 2017. godini nastavi da gradi svoj uspon na ATP listi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Krajinović: Bio sam spreman i za Nadala
Foto: StarSport

"Video sam da mogu da igram najbolje na svetu. Pobedio sam Iznera i Kverija, igrače koji su se borili za Završni Masters. Sledeći cilj je Top 10", rekao je Krajinović.

On je u Parizu trebalo u četvrtfinalu da igra protiv prvog favorita Rafaela Nadala, ali mu je Španac predao meč bez borbe.

"Bio sam spreman i za Nadala. Imao sam taktiku za Nadala, planirao sam da u tom meču budem agresivan. Spremio sam se, gledao sam neke njegove mečeve i hteo da igram. S jedne strane sam srećan jer mi je predao, pošto sam prošao u polufinale, ali bih delom voleo i da smo odigrali. Siguran sam da ćemo se sastati u budućnosti, možda već sledeće sezone, a ja mu želim brz oporavak", rekao je Krajinović.

Krajiović je igrao finale prestižnog turnira, a godinu koju je počeo na 284. poziciji završiće kao 33 igrač sveta.

"Radio sam mnogo i trenutno sam na 33. mestu. Nisam očekivao da ću se tako brzo probiti, ali je Pariz bio izuzetan. Srećan sam što ću sledeće godine igrati sve velike turnire, sa najboljim igračima i nadam se ću uskoro doći do Top 10", dodao je srpski teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu