Nova vest
Tenis

Četvrtak, 12.05.2016.

18:41

Vavrinka izgubio od 114, ’laki luzer’ cveta

Stan Vavrinka nastavlja sa lošim igrama ove sezone, pošto je u trećem kolu turnira u Rimu poražen od Huana Monaka sa 6:7 (5-7), 6:3, 6:4.

Izvor: SO

Autor: SO

Vavrinka izgubio od 114, ’laki luzer’ cveta
Getty Images

Monako, nekada deseti teniseru sveta, sada je posle problema sa povredama tek na 114. mestu, ali izgleda da sa 32 godine ima snage za novi prodor – savladao je Džonsona, Andersona i sada Vavrinku, a prethodno je ove sezone nakupio samo sedam pobeda.

Vavrinka je u Monte Karlu igrao četvrtfinale, u Madridu je ispao u svom prvom meču, a u vrlo je lošoj formi od osvajanja titule u Dubaiju.

’Piko’ Monako će se u četvrtfinalu sastati sa Francuzom Lukasom Puijem, koji je na pravi način iskoristio status ’srećnog gubitnika’ i neočekivano lako dobio je Davida Ferera sa 6:4, 6:1.

Pui, 22-godišnji Francuz koji je trenutno 52. na svetu, prošle nedelje je iz kvalifikacija došao do treće runde, pa u Rimu samo nastavlja niz sjajnih rezultata.

Dominik Tim izbacio je Rodžera Federera i u četvrtfinalu će igrati sa Keijem Nišikorijem, koji je u dva seta bio bolji od Gaskea.

Rim, treće kolo:
Dominik Tim – Rodžer Federer 7:6, 6:4
Kei Nišikori – Rišar Gaske 6:4, 6:1
Huan Monako – Stan Vavrinka 6:7, 6:3, 6:4
Lukas Pui – David Ferer 6:4, 6:1
Rafael Nadal – Nik Kirjos
Endi Mari – Žeremi Šardi
Tomaš Berdih – David Gofan
Novak Đoković – Tomaž Beluči

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu