Nova vest
Tenis

Subota, 18.04.2015.

15:10

FK: Srbija na korak do pobede

Teniska reprezentacija Srbije vodi protiv Paragvaja sa 2:0 posle prvog dana susreta za popunu Svetske B grupe koji se igra u Novom Sadu.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Drugi poen za Srbiju osvojila je Ana Ivanović koja je bila superiorna u duelu protiv mnogo slabije rangirane protivnice, 225. na WTA listi Monserat Gonzales. rezultatom 6:2, 6:0.

Ivanovićeva i Gonsales se pre ovog duela nikada nisu sastajale, a iako je meč otvoren sa četiri vezana brejka Ivanovićeva je ubrzo preuzela kontorlu i upisala laganu pobedu.

U prvom meču dana, Aleksandra Krunić donela je Srbiji prvi poen pobedom nad Veronikom Sepede Rojg.

U nedelju od 13 časova igraće Ivanović – Rojg, a posle njih Krunić – Gonzales. Duel će se završiti mečom dublova a najavljeno je da će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Veronike Kepede Rojg i Monserat Gonzales.

Tekstualni prenos meča pratite na našem sajtu.

Očekivano, Ana je već u prvom gemu stigla do tri vezane brejk lopte i brejka. Ipak, iako je Ana zatim imala tri gem lopte za potvrdu brejka, Paragvajka se nije predala, da bi na kraju uspela da pretvori četvrtu priliku u ribrejk i izjednačenje. Međutim, Ivanovićeva se brzo konsolidovala, i napravila treći brejk na duelu za novu prednost, ali je ponovo došlo do novih preblema. Ana je uspela da se izvuče i novim oduzetim servisom stavila tačku na prvi set – 6:2.

Ana je nastavila da igra u ritmu sa kraja prvog seta, pa je i drugi otvorila brejkom, koji je i potvrdila. Gonsales je pokušala da ostane u meču, ali je Ivanovićeva igrala pametu i novu šasnu pretvorila u dupli brejk. Ništa se nije promenilo ni u narednom, pošto je Ana stigla do ogromnih 5:0, a ubrzo i donela drugi bod Srbiji – 6:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve