Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 23.02.2015.

12:42

I Serena "dobila" Oskara

U noći između nedelje i ponedeljka oči svetske javnosti bile su uprte u Dolbi teatar, gde je održana 87. dodel Oskara.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

U Los Anđelesu dominiralo je ostvarenje „Čovek ptica“ koji je osvojio četiri priznanja, među kojima je i ono najvažnije, za najbolji film.

Oskara za najbolju mušku ulogu dobio je Edi Redmejn u filmu „Teorija svega“, dok je u u konkurenciji za najbolju glumicu dominirala Džulijan Mur.

Jedna od trenutno najboljih glumica dala je potresan portret osobe koja se suviše rano suočava sa simptomima Alchajmerove bolesti u nezavisnom filmu „I dalje Alis“.

Među zvanicama bilo je mnogo poznatih ličnosti iz sveta filma, muzike, šou biznisa, kulture, ali i sporta.

Tako je jedna od onih koji su sedeli u publici bila i najbolja teniserka sveta Serena Vilijams, koja se pojavila u dugoj crvenoj haljini koja ima duboki šlic na prednjoj strani.

Vilijamsova je čak i „dobila“ Oskara, ali je na ’Instagramu’ priznala da je ipak samo pozajmila.

Amerikanka trenutno odmara od tenisa posle titule na Australijan openu, a odlučila je da se ove sezone vrati u Indijan Vels. Serena će prvi put posle 14 godina nastupiti u tom američkom gradu, pošto je bojkotovala od 2001. zbog rasisitičkih povika sa tribina.

Više o 87. dodeli Oskara pročitajte na našoj strani "Kultura".

I just won* a Oscar! ( *borrowed Commons)

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve