Nova vest
Tenis

Petak, 06.02.2015.

13:58

Novak se vraća na teren u Dubaiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prvi turnir posle osvajanja Australijan Opena igraće u Dubaiju od 23. do 28. februara.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Đoković je turnir u Dubaiju osvajao četiri puta – 2009, 2010, 2011. i 2013. godine, a prošle sezone poražen je u tri seta od Federera.

Presrećni smo zbog činjenice da su najbolji teniseri na svetu i novi šampioni Australijan Opena potvrdili učešće na turniru u Dubaiju. Novaka Đokovića i Serenu Vilijams žele svi turniri na svetu i privilegija je što su odlučili da se vrate u Dubai. Možemo da im obećamo toplu dobrodošlicu“, rekao je Kolm Meklohlin, izvršni potpredsednik turnira u Dubaiju.

Turnir u Dubaiju u konkurenciji teniserki igra se od 15. do 21. februara.

Novaku će se u Dubaiju pridružiti Federer i Škot Endi Mari, pa će na turniru igrati trojica od najbolje četvorice na svetu. Federer je do sada šest puta slavio na tom turniru, dok Mariju to još nijednom nije pošlo za rukom.

Švajcarac će, isto kao Novak, u Dubaiju igrati prvi turnir od Australijan Opena, dok Marija u međuvremenu očekuju i okršaji u Roterdamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve