Nova vest
Tenis

Četvrtak, 19.05.2011.

14:14

Troicki za 1-0 protiv Španije

Srpski teniser Viktor Troicki pobedio je Marsela Granoljersa u prvom meču duela sa Španijom u trećem kolu Svetskog kupa u Diseldorfu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Troicki je protiv Granoljersa slavio as 6:4, 6:4, posle jednog sata i 25 minuta igre.

Meč Troickog i Granoljersa jedini je koji će biti odigran u četvrtak, a ostali su na programu u petak. Pored 16. tenisera sveta, u timu Srbije su i Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i Dušan Lajović.

Naša reprezentacija je u dosadašnjem delu takmičenja imala polovičan učinak, izgubila je od Nemačke, a slavila protiv Rusije.

Troickom je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk za vođstvo od 1:0. Srpski teniser je iskoristio jednu od tri prilike koju je imao, dok Granoljers nije imao nijednu šansu da mu oduzme servis.

U drugom setu, obojica tenisera su do šestog gema imali po jedan brejk, ali su bili izjednačeni do 3:3, kada je Troicki vezao dva gema i poveo sa 5:3. Naš teniser je imao priliku da završi meč već u narednom gemu, ali je propustio dve meč lopte i Granoljers se vratio u meč, ali je pri svom servisu bio siguran za vođstvo nad Španijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu