Nova vest
Tenis

Četvrtak, 20.01.2011.

02:37

AO: Klajsters ekspres

Belgijanka Kim Klajsters ubedljivom pobedom nad Karlom Suares Navaro iz Španije plasirala se u treću rundu Australijen opena u ženskoj konkurenciji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Treća nositeljka ekspresno je stigla do prve pobede četvrtog dana u Melburnu sa laganih 6:1, 6:3 protiv 62. teniserke sveta.

U sledećoj rundi Klajsters će igrati protiv bolje iz duela 26. nositeljke Marije Hose Martines Sančes iz Španije i Francuskinje Alize Kornet.

Belgijanka je ekspresno dobila prvi set za 22 minuta pošto je na 2:1 osvojila prvi brejk i već tada slomila otpor rivalke. Agresivnom igrom “zalepila” je Španjolku za osnovnu liniju te lako stigla do 6:1.

U sledećem setu brzo je povela sa 3:0 čime je došla do osmog uzastopnog gema na meču, a onda se opustila pa je Suares Navaro uspela da vrati jedan brejk. Belgijanka nije dozvolila protivnici da se potpuno vrati u meč, ponovo je stigla do brejka, te sigurnim vinerima sačuvala svoj servis za 6:3 i konačnih 2:0 posle nešto više od sat vremena igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu