Nova vest
Tenis

Petak, 21.05.2010.

11:40

JJ: „Osećam se skoro kao leptir“

Srpska teniserka Jelena Janković u odličnoj formi dočekuje Rolan Garos i u izjavi za britanski “Indepentent” govorila je o pripremama za drugi Gren slem sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jankovićeva je u poslednjih nekoliko nedelja pokazala odličnu igru na šljaci, a to je delom i zasluga zbog ponovnog rada sa Nikol Bolitijerijem.

“Nik me poznaje još od kada sam bila devojčica. Poznaje moju igru bolje od bilo koga drugog. Osetila sam da želim da budem nezavisna na terenu, da sama odlučujem, kao ranije”, rekla je Jankovićeva.

Nik i njegov tim mi pomažu kada imam vremena između turnira da treniram i poradim na svojoj igri. Ali na turnire idem uglavnom sa sparing partnerom i mamom. Mislim da je to pravo rešenje za sada”, dodala je četvrta teniserka sveta.

Jankovićeva je prošlu godinu započela kao najbolja teniserka sveta, a završila ju je kao deveta na WTA listi. Sada je četvrta na svetu, a ove sezone je osvojila turnir u Indijan Velsu i došla do finala turnira u Rimu.

Opširnije na našem specijalu "Rolan Garos 2010".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve