Nova vest
Tenis

Subota, 05.04.2008.

13:16

Đoković promovisao monografiju

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Najbolji srpski teniser Novak Đoković predstavio je u subotu monografiju "Moj prvi grend slem", na čijoj je promociji u Beogradu izrazio očekivanje da će čitaoci moći da uživaju u njegovoj prvoj knjizi.

"Osvajanje Otvorenog prvenstva Australije u januaru moj je najveći uspeh u karijeri, ostvarenje sna. Pri tom sam imao privilegiju da to učinim već u 20. godini, pobedio sam mnogo dobrih tenisera, a medju njima i najboljeg (Rodžera Federera)", rekao je Djoković na konferenciji za novinare u Francuskom kulturnom centru.

"I sada, kada samo pogledam ovu knjigu, prodje me jeza, vraćam se na centralni teren u Melburnu", istakao je treći teniser sveta.

Djoković se, takodje, u šali izvinio ambasadoru Francuske u Beogradu Žan-Fransoa Teralu na slabom poznavanju francuskog jezika.

"Nema veze, biće vremena da poradimo na tome, pošto planiram da osvojim i Rolan Garos", kazao je Djoković i izazvao burne aplauze.

Teral je istakao da je Djoković slika koju Francuzi imaju o Srbiji - mlad, dinamičan i perspektivan.

"Imam dve želje. Da Djoković osvoji Rolan Garos i da Srbija udje u Evropsku uniju", rekao je Teral.

Djoković je posle konferencije potpisivao monografiju "Moj prvi grend slem", koja može da se kupi za 2.650 dinara. Izdavač je firma "Femili sport", koja je delom u vlasništvu srpskog tenisera, a urednik Djokovićev otac Srdjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve