Nova vest
Tenis

Nedelja, 15.03.2009.

02:17

IV: Uspešan start Ivanovićeve

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Indijan Velsu pobedom nad Baloruskinjom Anastasijom Jakimovom od 2:0 (6:4, 6:3).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ivanovićeva je u prvom kolu bila slobodna, pa je ovom pobedom uspešno počela odbranu titule osvojene prošle godine protiv Svetlane Kuznjecove u finalu. Njena naredna protivnica biće Argentinka Žizela Dulko koja je u drugom kolu lako savladala Amerikanku Betani Matek-Sends (6:1, 6:3).

U prvom setu od deset gemova pola su bili brejkovi, a je Ana napravila jedan više. U drugom periodu nekada najbolja teniserka sveta odigrala je nešto bolje, ali je i u tom delu dozvolila 95. teniserki sveta da joj oduzme servis. Ipak, Ana je napravila dva brejka, i dobivši poslednja tri gema privela je meč kraju.

Na turniru u Indijan Velsu nastupa i Jelena Janković koja u drugoj rundi igra protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove. Turnir se igra za ukupni nagradni fond od četiri i po miliona dolara, a pobednici će pripasti 700 hiljada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu