Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.06.2010.

17:36

Ninković: „Još uvek smo u šoku“

Miloš Ninković, reprezentativac Srbije koji je protiv Australije ostavio najbolji utisak, izjavio je da mu je posle neprospavane noći još teže zbog eliminacije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Još nam je teže posle neprospavane noći. Još smo u šoku. Nemam šta da kažem. Tako igrati, a izgubiti... Sve je lepo krenulo, a ovako smo ispali. Nemam reči”, rekao je Ninković.

Svi smo razočarani, ali život ide dalje. Pred nama su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo”, rekao je Ninković na stadionu Kruger kraj Nelspruita odakle su ‘Orlovi’, preko Johanesburga, krenuli kući.

Srbija je od Australije izgubila sa 1:2, iako je u prvom poluvremenu bila potpuno dominantna. Nastavak je doneo potpuni preokret.

Ne bih rekao da smo pali. Oni su krenuli u prvih 15 minuta dugim loptama, čak su i iz auta bacali u kazneni prostor, hteli su 'na frku' nešto da urade, ali mislim da smo ipak platili ceh neiskorišćenim šansama. Da smo dali golove u prvom poluvremenu, dobili bismo 2:0 ili 3:0”, ocenio je Ninković.

Partija Miloša Ninkovića ostavila je najpozitivniji utisak i na napadača Danka Lazovića.

Ako ima nečeg dobrog iz svega ovoga, to je što smo dobili igrača. Ninković je za mene fenomen”, istakao je Lazović.

Lazović je meč sa Australijom završio verbalnim sukobom sa jednim srpskim navijačem koji je vređao ‘orlove’, a potom i flašom gađao 27-godišnjeg napadača.

To je malo prenapumpano. Još dok sam se zagrevao taj navijač je vređao moje drugove na terenu. Kada se sve završilo krenuo sam ka toj grupi navijača da im otpozdravim, a on je nastavio da vređa. Upozorio sam ga da to ne radi, a on je želeo da se bije. Rekao sam mu da siđe dole. Glava mi je bila vrela. Želeli smo pobedu, a onda te neko tako vređa”, pojasnio je Lazović.

Napadač Zenita je danas bio u središtu pažnje pošto je jedan ruski sajt objavio fotografije Lazovića, Marka Pantelića, Vladimira Stojkovića, Nenada Milijaša i Aleksandra Lukovića kako piju pivo i puše u hotelu pred utakmicu sa Nemcima.

Glupo je da se ja sa 27 godina pravdam da li pušim ili ne. A pivo imamo pravo da popijemo posle večere. Ali sada takve stvari dobiju neku drugu dimenziju zbog poraza”, rekao je Lazović.

Na gotovo isti način reagovao je i Pantelić.

Ja nikad i nisam krio da pušim”, istakao je Pantelić.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković naveo je da FSS zna za postojanje tih fotografija i snimka.

Pogledaćemo, analiziraćemo... Ali moram da kažem da su igrači, ako ne računamo taj detalj, ponašanjem potpuno zadovoljili. Nije bilo nijednog ekscesa”, rekao je Laković.

Srpsku reprezentaciju su mediji napali i u Italiji gde je “Gazeta delo sport” objavila intervjuu sa trenerom Fjorentine Sinišom Mihajlovićem koji je rekao da mu je jedan od fudbalera priznao da u svlačionici ‘orlova’ postoje velike razmirice.

Jednostavno ne verujem da je Mihajlović to rekao”, kratko je prokomentarisao Pantelić, a nadovezao se i Lazović.

To nije istina. Siniša ima pravo da priča šta hoće, ne mogu nikoga da krivim zbog izjave, ali sa ovim momcima sam dve godine i sve vreme nam je bilo super. Znam da sada svi žele prljav veš, ali to nije istina”, rekao je Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu