Fudbal 61

Četvrtak, 24.06.2010.

17:36

Ninković: „Još uvek smo u šoku“

Miloš Ninković, reprezentativac Srbije koji je protiv Australije ostavio najbolji utisak, izjavio je da mu je posle neprospavane noći još teže zbog eliminacije.

Ninkoviæ: „Još uvek smo u šoku“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

branko

pre 13 godina

Japan prosao u osminu finala,a nasa jelen super liga ih dobila 3-0 u sred Japana!
Treba davati sansu Mrdji i ostalim mladjim igracima pa da vidis kako se bori za Srbiju!!!
NAPRED SRBIJA!!!

Ja

pre 13 godina

Ninkovici ti si jedini koji si sa Vidicem i Stojkovicem opravdao ocekivanja.

Prva utakmica nad 7 km za 70 min. druga utakmica nad 8 km za 70 minuta svaka cast, da su svi igrali kao ti i Vidic sobzirom na raspored sad bi bili polufinalisti........
(jugo, 24. jun 2010 18:45)

Vidic sa skrivljenim penalom, i direktnim krivcem za oba gola Australije opravdao ocekivanja?! Strah me da zamislis sta bi bilo da nije opravdao ocekivanja. :)

Delic Marko

pre 13 godina

Joj, kad vidim pljuvače koji pojma nemaju o fudbalu, vjerovatno ga nikad nisu ni igrali i znaju se samo sakriti iza nekog nadimka na forumu i pljuvati na primjer Dejana Stankovića, našeg najboljeg i nakonstantnijeg fudbalera. Takav profesionalizam je možda primijetan još jedino kod Ivanovića i Vidića (iako su oni prvenstvo odigrali ispod svih očekivanja) a Deki, Deki se i ne treba puno isticati s obzirom kakvu mu je ulogu Antić dodijelio, istina je da ima 32 godine, ali ima i Zaneti 36 pa šta, a oni su slični po profesionalizmu, Deki treba da bude naš kapiten dok god on ne kaže da više ne može, a nadam se da će to biti tek poslije sljedećeg Svjetskog prvenstva.

Percik

pre 13 godina

Ne bi nekome htio trljati sol na ranu, ali posve mi je nejsano zašto u Srbiji kad god vam reprezentacija izgubi vi udarate po napadačima. Gledao sam sve vaše utakmice i osobno mislim da su Pantelić i Žigić igrali u okviru svojih mogućnosti i da su dali sve od sebe oni jednostavno nisu vrhunska klasa i to je to. Lazović mi se najviše svidio od vaših napadača, možda je trebao više igrati.

Vidio se strašan pad u igri vezne linije s izlaskom Krasića, negdje od 60 do 75 min protiv AUS, dok se Tošić pribrao, vaš vezni red Stanković - Ninković - Kuzmanović nije zaustavio gotovo niti jedan napad.

Od svega me najviše iznenađuje da su svi super zadovoljni s igrom obrane, po meni daleko najgori dio vaše ekipe bili su stoperi. Prva tekma Luković crveni, zadnja linija u potpunoj konfuziji na svaki centaršut, a imate skakače poput Ivanovića i Vidića, plod svega toga penal Kuzmanovića. Druga tekma s igračem više Njemci vam rade bar tri mrtve + penal Vidića posve neobjašnjiv. Zadnja tekma Vidića nadskoči Cahill 10 - 15 cm niži igrač, drugi gol nitko ne izlazi na Holmana koji trči sam jedno 15m i zabija pored Vidića koji se miče iz bloka. Kolarov i Ivanović na tri tekme gotovo bez napadačkog učinka. Ako ste negdje izgubili prolaz dalje to je zadnja četvorka koja vam je trebala biti temelj i najveća snaga. Nemanja Vidić je igrač visoke klase na svojoj poziciji, ali očito nije lider na terenu, po meni je već tragičar i krivac i od Pantelića i od Žigića i od Antića.

Možda sam u krivu i stvarno ne bih htio vrijeđati vaše dečke koji su i plasmanom napravili veliku stvar, ali čini mi se da je kod vas Nemanja nedodirljiv, a da ne pruža baš takve strašne partije kad bi trebao odnosno kad je ekipi najteže.

Marko

pre 13 godina

Morao sam i ja da ostavim svoj komentar... Ja ne mogu da verujem kako su se provukli kenguri... pa to je strasno... Nije mi jasan ni Antic... Mislim da je morao da povede na SP Ninkova, koji bi protiv Gane i Ozija mnogo vise pomogao Krasicu po desnoj strani, nego sto je to radio Bane Ivanovic... Vidic, vidi se da je fenomenalan, ali verovatno su ga price i igre oko transfera u Real ili gde vec omele da bude pravi... Mislim da je na ovom SP nas najveci problem, kao uostalom i tokom kvalifikacija, bio napad... Jednostavno, momci iz napada po kvalitetu izgleda nisu mogli da isprate ostatak tima... O kapitenu Stankovicu ne treba trositi reci... Pokazao je kako se igra za grb,himnu i naciju, svaka cast Deki, uvek ces biti u mom srcu! Na kraju da zakljucim, mislim da smo mogli bolje, ali previse kockica nije bilo na svom mestu, sudija nas je ostetio za cist penal... Ali sta da se radi, bile su ovo tri utakmice u kojima je bilo i radosti i tuge, ali najvaznije je da nismo izgubili obraz i da smo se borili do poslednje sekunde! Zao mi je i nasih igraca, i nasih navijaca, mislim da smo svi zasluzili mnogo vise, ali izgleda je to svima jasno, FIFA 'gura' domacina, u ovom slucaju domacin su sve africke ekipe... NAPRED ORLOVI :D

STORM

pre 13 godina

svaka cast na igru i na borbu
od previse zelje su i promasili, nema sta da se zali, najbolji foot od ..98 cak i mozda bolji, ima tu perspektive, cak ne treba da se misli o titule samo neka nastave da igraju tom stilom i zajednickom duhom i odusevice nas ali ponegad bude gorko kao sad ...nece da prodje lako ova tuga ali ipak VOLIM ovaj, NAS Team, NASA BRACA ponosan sam na njih bez obzira na ovu nesrecnu utakmicu..
Ko vredja neka se samo gleda u ogledalo i da se pita sta nije u redu sa sobom

Edi

pre 13 godina

Vratili ste se ponosni! Respect! Ne brinite jer cete na evropskom gaziti sve redom!

Mozda Spanija napravi prepreku inace ste prvi!

Radivoje

pre 13 godina

Platili smo svoja ludila iz prvog meča. Crveni karton bez razloga, igranje rukom i penal bez razloga. Ne prolazi se tako grupa na SP. Na sledeće takmičenje voditi psihologa, psihijatra, 2 vlaške babe i popa.

Darko

pre 13 godina

Citam prvih par postova i neverujem sta vidim. Da li ste vi juce uopste gledali utakmicu. Za Stankovica neko da kaze penzija,covek je legenda, zivi autoritet, hladne glave u svakom duelu, kvari igru kad treba, puno iskustva ima i iskreno se nadam da to nije misljenje vecine nego samo pojedinca. Vidic je odigrao odlicno ako se zanemari ono igranje rukom protiv Nemacke(sto bih mu ja zanemario) igrao je bolje nego za mancester u poslednje vreme. Onaj prvi gol Australije je ostao sam izmedju Ciperfilda i Kejhila,ne znam gde je Lukovic bio u toj situaciji. Istina je da je ova nasa reprezentacija bolja verovatno i od velikih zvezda '98 i da igraju srcem i nisu umisljeni. Istina je takodje da Pantelic nije velik igrac,ali covek je postigao gol i jos jedan iz ofsajda i mogao je da eksplodira juce samo da je usao ranije,on je rodjen za odbitke a u svakoj ekipi je potreban takav igrac, bolje nego drveni Zigic koji je spor kao puz. Ako budemo igrali ovako u kvalifikacijama za EURO uz nekog malo boljeg napadaca sigurno prolazimo kao prvi u grupi ko god da nam bude protivnik. Trebali bi da budemo zadovoljni jer smo vise pokazali i od Engleske Italije o Francuzima da ne pricamo. A kad nas i strana stampa hvali i primecuje zasto bi mi bili kriticniji i pametniji od njih.

Oliver

pre 13 godina

AC/DC vs Ceca Raznatovic

Jedan moj prijatelj mi je dao odgovor,zasto smo izgubili od Australije! On rece: " Australijski fubaleri slusaju rock grupu "AC/DC",cija je muzika puna snage i ritma,a nasi slusaju CECU - "KUKAVICA ti si bio samo jedna KUKAVICAAAAA"... Po njegovoj teoriji kakvu muziku slusas, takav fudbal igras... Veoma duhovito! :)

Neymar

pre 13 godina

Pa ne sme kapiten da bude najslabiji igrac u timu. Pusti to sto se bori... Pa to moze svako sa ulice, fizicki se pripremi i bori :D Valjalo bi da zna da igra fudbal! Sta je bilo, bilo je, samo bih voleo da se u nove kvalifikacije udje skroz podmladjeno. Da igraju Sulejmani, Matic, Kacar, Kuzmanovic, Tosic, Rajkovic, Subotic... Sa par starijih koji su na vrhuncu.

patka

pre 13 godina

Ma 'ajte molim vas, a da su dosli do finala mogli bi da izadju na teren sa tompusima i viskijem.
Btw, cujem da u svlacionici PSV-a ima tocionica za pivo, njima je bitno samo da se odigra dobro, a ako mozes da pijes i da odradis tekmu, ok.

realni

pre 13 godina

Ma taj nogomet je jako relativan a da nekažem pogotovo navijači. sad se izvlače i one najmanje zamjerke a da je jučer samo jedna lopta ušla a realno mogla je lako uz malo sreće danas bi svi govorili kako je taktika bila dobra, kako su izmjene genijalne, kako se trčalo, kako je selektor genijalac, preporoditelj, mesija... To je jednostavno zato jer navijače i ne zanima igra sa nekog stručnog stajališta nego jednostavno POBJEDA, da nas svijet vidi, liječenje kompleksa kao rasturili smo neku silu, najjači smo. Jer da ih zanima igra kao takva onda bi relativno bili zadovoljni jer su stvarane šanse i igra je postojala ali nema završnice, napadača u formi a bez takvoga na ovakvim natjecanjima nema ništa, uzalud igra kao barcelona kad nema nekog da ubaci krompir kao inzagi. Pa ni arsenal nije bas nesto ovojio u zadnje vrijeme a uvijek lijepo igra. I nemojte se zanositi da kao sada nismo imali sreće pa će nam se vratiti. cesto završi tako da sena slijedeće takmicenje nine kvalificiras.

behar

pre 13 godina

Da Obradovic igra u prvoj postavi to je sok,sok za celu naciju, decko celu utakmicu nije imao jedno precizno dodavanje a tek kako smiruje loptu(tj kako pokusava smiriti loptu) to je cirkus.

BLSRB

pre 13 godina

Ninkovic nasa nova DESETKA a Deki Stankovic PENZIJA, Subotic sa Vidicem a Lukovic na klupu, Ivanovic sa Kolarovom na bekovima, sredina Ninkovic, Kacar , Kuzmanovic, krila Tisic i Krasic, centarfor Jovanovic. Zigic, Pantelic, Lazovic, Milijas takodje PENZIJA
na klupu Mrdja, Obradovic, Ninkov, Petrovic,Matic, Rajkovic, Tadic, Sulejmani, Aleksic i Vukovic.
(SRB, 24. jun 2010 18:46)

Svaka ti čast na ovome, samo treba pridodati Jankovića i Ljajića.

brka

pre 13 godina

Tooooooo!!!! Bravoooo, momci!! Uspeli ste da sve pobedite, vi ste ponos Srbije!!! Gaziteee!!!!!

Pljuvaci, pssst, navijajte za Novi Zeland na primer :)

Pozdrav iz Kanade za sve navijace!! Bozidar

pre 13 godina

Da li zna neko da li moze preko interneta da se naruci majica koju nose nasi fudbaleri na konferencijama za stampu (bela sa velikim grbom FSS na prednjoj strani) ?

Simon

pre 13 godina

Momci, svaka čast! Pre neki dan sam napisao da ako odigrate prema svojim mogućnostima, sportski borbeno i hrabro, za mene rezultat nije toliko ni bitan a ja ću biti zadovoljan.
Ostajem pri tome, odigrali ste baš tako i zasluženo i ispali.
Čestitam majstori, idemo kući!
I još nešto, baš mi je drago da se neki kojima smo zamalo postali glavni predmet sprdnje na SP, sada uopšte i ne čuju, tišinaahahaa...

bozam

pre 13 godina

...najmilije mi je bilo kako su se naši izljubili u šesnaestercu neposredno pre zvižduka sudije, e tu mi je suza krenula.
SRBIJA!!! SRBIJA!!!

goraN984

pre 13 godina

hehe... gdje su sad on sto su pljuvali u nedelju na nase Orlove?! Gdje su sad oni sto nisu vjerovali u pobjedu?! Naravno sad ih nema nigdje...al eto Srbija je dokazala kvalitet da moze da dobije velike timove i to ce pokazivati i dalje jer sad smo jos jaci. Samo hrabro i pametno momci i idemo do kraja!!! NAPRED SRBIJA!!!

msimas

pre 13 godina

Gde su sad oni veliki fudbalski poznavaoci, koji su uporno tvrdili da je Stojkovic u nasem timu najveca rupa. Mislim da su svi oni velike 'rupe' i da nemaju pojma o fudbalu.

svetac27

pre 13 godina

Momci tako se igra za svoju zemlju.
Eeee, da smo dobili ili igrali nereseno sa Ganom vec bi bili u 1/8. Tek sad mi je zao.
(svetac27, 19. jun 2010 00:36)

iznenadjen

pre 13 godina

Mene je Nine bas prijatno iznenadio,posle dugo vremena smo igrali po zemlji,zna da primi loptu,zagradi se,preda,istrci za 70 min 8 km(pritom ne pusi)sto je za nase igrace veznog reda vise nego dobro,nadam se da ce i u narednim utakmicama igrati u prvih 11

Uvijek se isto potpisujem

pre 13 godina

Ninkoviću svaka ti čast... Izmislio si fudbal za Stankovića koji je za cijelu utakmicu tri puta bio u posjedu lopte, a treba biti glavni igrač sredine terena...

sasa

pre 13 godina

@Mickey Mouse

Brate,stvarno lupas gluposti,danas sam gledao Stankovica ,poslije meca daje intervju,covjek place,van sebe je,to se ne moze glumiti....ovi momci su zeljeli pobjedu vise nego bilo ko od nas kraj malih ekrana i onih na stadionu,borili su se ,isli dalje stalno ali jednostavno mi ne mozemo uraditi nista kada imamo balvane u spicu,prvo nam treba tim za velika djela ,pa onda velika djela,ovi momci su dobro reprezentovali Srbiju,igrali su super utakmicu sinoc,punu ritma,brzih akcija,kratkih pasova,sreca a niti sudija mora se priznati nisu bili na nasoj strani...mi smo dali tri gola,imali pregrst sansi,u prvom poluvremenu Australija nije imala niti polusansu,primili smo dva gola koja po meni idu na dusu Vidicu pomalo,koji je odigrao jadno prvenstvo,po meni bi mnogo bolje igrao Rajkovic ili Subotic,koji bi dali srce a ne Vidic,odavno se on dobro prodao i sebe zamislio u zvjezdama,ali zato Stankovicu svaka cast,pravi je vodja i uvijek bih zelio da vidim takvog igraca u repki,koji daje sebe za ekipu!Zato,mnogo grijesis,nisu nas obrukali,sta si ocekivao,da budemo svjetski prvaci?Pogledaj malo u realnost,i mnogo jace ekipe,sa mnogo jacim spicevima su ispale...Francuzi,Italijani...Zato ,treba biti uz ove momke,nisu prosli,pa sta?Sjecate se u kakvom je stanju bila reprezentacija u ljeto 2008. godine i sta je od nje napravio Antic,jedan respektabilan tim,koji igra napadacki fudbal,uvijek za gol vise,a to dugo vremena nismo imali....Zivot ide dalje,imamo kvalifikacije sada,pa EP....moja puna podrska momcima!!

soonne

pre 13 godina

sta reci, kaze imam pravo da pusim i da pijem. ja se pitam imamo li mi trenera ako ga nemamo imamo u 63 padobranskoj brigadi ili specijalnoj brigadi. ima ovde momaka koji sa 26 godina ne puse i koji mogu da istrce maraton a da se ne oznoje. neznam ali meni je muka vise od supljih prica

Davor

pre 13 godina

Ninkovicu svaka cast mnogo me je odusevio svojom igrom.
Momci svaka vam cast ja sam uz vas bez obzira na sve. Poz za sve sa ove strane Drine :)

SRB

pre 13 godina

Ninkovic nasa nova DESETKA a Deki Stankovic PENZIJA, Subotic sa Vidicem a Lukovic na klupu, Ivanovic sa Kolarovom na bekovima, sredina Ninkovic, Kacar , Kuzmanovic, krila Tisic i Krasic, centarfor Jovanovic. Zigic, Pantelic, Lazovic, Milijas takodje PENZIJA
na klupu Mrdja, Obradovic, Ninkov, Petrovic,Matic, Rajkovic, Tadic, Sulejmani, Aleksic i Vukovic.

Mickey Mouse

pre 13 godina

U soku? Ma daj bre koga vi zamajavate. A znate da se borite i trcite za vase klubove koji vas placaju gomile para. A za zemlju kad se igra onda umete samo pola sata da igrate, cuvate noge. Kakav debakl i blamaza, od Gane i Ozija da izgubite. Ovo nije vase mangupsko zezanje, ovde se igra za Srbiju i zato sto volis fudbal!

rajko

pre 13 godina

nije istina i da su se posvadjali vidic i kezman pa ovaj odtad nije video reprezentaciju. ako je nesto bilo, a nadam se da nije, pogledajte se u oci i resite to. guranje pod tepih ne donosi nista dobro. fudbal ce se igrati i sutra, a bogami i posle vas.

pele

pre 13 godina

Bravo Nine odigrao si maestralno,konacno na tvom nivou a mozes i bolje ,krivo mi je sto nemamo priliku vise da te gledamo osim utakmica lige sampiona a i to je retko ,nadam se da ces posle ovih igara konacno u evropu .Hteo bih ujedno da cestitam i svim igracima reprezentacije kao i selektoru ,sto smo posle mnogo godina licili na ekipu ,i zapravo to i bili i u porazu i u pobedi tim .Nisam u Srbiji i tek sada kada sam daleko od doma vidim sta je ustvari ljubav prema otadzbini ,nisam spavao sinoc ,bio sam mnogo nervozan a to sve samo zato sto ste zasluzili da prodjete u drugi krug ,i moram da priznam da sam ponosan na vas .Ako se zna da je stvaranje dobrog kolektiva ,proces kome treba vremena ,ovo je dobra baza za nesto mnogo vece ,srecno u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo i uveren sam i na evropskom prvenstvu !!!!

jugo

pre 13 godina

Ninkovici ti si jedini koji si sa Vidicem i Stojkovicem opravdao ocekivanja.

Prva utakmica nad 7 km za 70 min. druga utakmica nad 8 km za 70 minuta svaka cast, da su svi igrali kao ti i Vidic sobzirom na raspored sad bi bili polufinalisti........

grrrrrrrrrrrr!

pre 13 godina

Sto se tice igrackog kvaliteta u grupi, mrtva trka izmedju vas i Nemaca, Gana i kenguri daleeeeeko iza...
Sto se tice hrabrosti i psiholoske pripreme, e tu ste ubedljivo najgori tim na Svetu!
Kad god neko nesto ocekuje od vas, pretvorite se u miseve (protiv Gane i Australije), a kad vas svi prezale i nema vise nikakvih ocekivanja vi pobedite(Nemacka).
Radomire, ti si trebao da znas s kim imas posla i da dajes izajave tipa "Bicemo zadovoljni i sa 1 pobedom" ,
"Tesko da cemo proci grupu" i slicno.... Takodje, trebali ste i vi iz FSS da napravite sastanak sa medijima da pisu lose o nasim izgledima na SP!
Mislim da bi sad imali 7 bodova...

E to je razlog sto za mene vise ne postojite!
Veliki sam patriota, ali necu da zmurim i da se lazem vise. Sramota me vaseg jadnog ucesca na SP i nadam se da ovaj kukavicki, dezorjentisani tim vise nece odigrati ni jednu utakmicu u slicnom sastavu!
Adio luzeri!

Milan

pre 13 godina

U utakmici sa nemackom nas je pogledala sreca (citaj penal). U jucerasnjoj nam je okrenula ledja. To je sport i tacka. Momci glavu gore i idemo dalje, za dva-tri meseca nove kvalifikacije...

Bata Peca

pre 13 godina

Da mi je neko neposredno posle zreba rekao da cemo da izgubimo od Gane i Australije, a pobedimo Nemacku, ja bih se samo slatko nasmejao.

SRB

pre 13 godina

Ninkovic nasa nova DESETKA a Deki Stankovic PENZIJA, Subotic sa Vidicem a Lukovic na klupu, Ivanovic sa Kolarovom na bekovima, sredina Ninkovic, Kacar , Kuzmanovic, krila Tisic i Krasic, centarfor Jovanovic. Zigic, Pantelic, Lazovic, Milijas takodje PENZIJA
na klupu Mrdja, Obradovic, Ninkov, Petrovic,Matic, Rajkovic, Tadic, Sulejmani, Aleksic i Vukovic.

pele

pre 13 godina

Bravo Nine odigrao si maestralno,konacno na tvom nivou a mozes i bolje ,krivo mi je sto nemamo priliku vise da te gledamo osim utakmica lige sampiona a i to je retko ,nadam se da ces posle ovih igara konacno u evropu .Hteo bih ujedno da cestitam i svim igracima reprezentacije kao i selektoru ,sto smo posle mnogo godina licili na ekipu ,i zapravo to i bili i u porazu i u pobedi tim .Nisam u Srbiji i tek sada kada sam daleko od doma vidim sta je ustvari ljubav prema otadzbini ,nisam spavao sinoc ,bio sam mnogo nervozan a to sve samo zato sto ste zasluzili da prodjete u drugi krug ,i moram da priznam da sam ponosan na vas .Ako se zna da je stvaranje dobrog kolektiva ,proces kome treba vremena ,ovo je dobra baza za nesto mnogo vece ,srecno u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo i uveren sam i na evropskom prvenstvu !!!!

sasa

pre 13 godina

@Mickey Mouse

Brate,stvarno lupas gluposti,danas sam gledao Stankovica ,poslije meca daje intervju,covjek place,van sebe je,to se ne moze glumiti....ovi momci su zeljeli pobjedu vise nego bilo ko od nas kraj malih ekrana i onih na stadionu,borili su se ,isli dalje stalno ali jednostavno mi ne mozemo uraditi nista kada imamo balvane u spicu,prvo nam treba tim za velika djela ,pa onda velika djela,ovi momci su dobro reprezentovali Srbiju,igrali su super utakmicu sinoc,punu ritma,brzih akcija,kratkih pasova,sreca a niti sudija mora se priznati nisu bili na nasoj strani...mi smo dali tri gola,imali pregrst sansi,u prvom poluvremenu Australija nije imala niti polusansu,primili smo dva gola koja po meni idu na dusu Vidicu pomalo,koji je odigrao jadno prvenstvo,po meni bi mnogo bolje igrao Rajkovic ili Subotic,koji bi dali srce a ne Vidic,odavno se on dobro prodao i sebe zamislio u zvjezdama,ali zato Stankovicu svaka cast,pravi je vodja i uvijek bih zelio da vidim takvog igraca u repki,koji daje sebe za ekipu!Zato,mnogo grijesis,nisu nas obrukali,sta si ocekivao,da budemo svjetski prvaci?Pogledaj malo u realnost,i mnogo jace ekipe,sa mnogo jacim spicevima su ispale...Francuzi,Italijani...Zato ,treba biti uz ove momke,nisu prosli,pa sta?Sjecate se u kakvom je stanju bila reprezentacija u ljeto 2008. godine i sta je od nje napravio Antic,jedan respektabilan tim,koji igra napadacki fudbal,uvijek za gol vise,a to dugo vremena nismo imali....Zivot ide dalje,imamo kvalifikacije sada,pa EP....moja puna podrska momcima!!

Davor

pre 13 godina

Ninkovicu svaka cast mnogo me je odusevio svojom igrom.
Momci svaka vam cast ja sam uz vas bez obzira na sve. Poz za sve sa ove strane Drine :)

iznenadjen

pre 13 godina

Mene je Nine bas prijatno iznenadio,posle dugo vremena smo igrali po zemlji,zna da primi loptu,zagradi se,preda,istrci za 70 min 8 km(pritom ne pusi)sto je za nase igrace veznog reda vise nego dobro,nadam se da ce i u narednim utakmicama igrati u prvih 11

soonne

pre 13 godina

sta reci, kaze imam pravo da pusim i da pijem. ja se pitam imamo li mi trenera ako ga nemamo imamo u 63 padobranskoj brigadi ili specijalnoj brigadi. ima ovde momaka koji sa 26 godina ne puse i koji mogu da istrce maraton a da se ne oznoje. neznam ali meni je muka vise od supljih prica

BLSRB

pre 13 godina

Ninkovic nasa nova DESETKA a Deki Stankovic PENZIJA, Subotic sa Vidicem a Lukovic na klupu, Ivanovic sa Kolarovom na bekovima, sredina Ninkovic, Kacar , Kuzmanovic, krila Tisic i Krasic, centarfor Jovanovic. Zigic, Pantelic, Lazovic, Milijas takodje PENZIJA
na klupu Mrdja, Obradovic, Ninkov, Petrovic,Matic, Rajkovic, Tadic, Sulejmani, Aleksic i Vukovic.
(SRB, 24. jun 2010 18:46)

Svaka ti čast na ovome, samo treba pridodati Jankovića i Ljajića.

Bata Peca

pre 13 godina

Da mi je neko neposredno posle zreba rekao da cemo da izgubimo od Gane i Australije, a pobedimo Nemacku, ja bih se samo slatko nasmejao.

jugo

pre 13 godina

Ninkovici ti si jedini koji si sa Vidicem i Stojkovicem opravdao ocekivanja.

Prva utakmica nad 7 km za 70 min. druga utakmica nad 8 km za 70 minuta svaka cast, da su svi igrali kao ti i Vidic sobzirom na raspored sad bi bili polufinalisti........

Milan

pre 13 godina

U utakmici sa nemackom nas je pogledala sreca (citaj penal). U jucerasnjoj nam je okrenula ledja. To je sport i tacka. Momci glavu gore i idemo dalje, za dva-tri meseca nove kvalifikacije...

grrrrrrrrrrrr!

pre 13 godina

Sto se tice igrackog kvaliteta u grupi, mrtva trka izmedju vas i Nemaca, Gana i kenguri daleeeeeko iza...
Sto se tice hrabrosti i psiholoske pripreme, e tu ste ubedljivo najgori tim na Svetu!
Kad god neko nesto ocekuje od vas, pretvorite se u miseve (protiv Gane i Australije), a kad vas svi prezale i nema vise nikakvih ocekivanja vi pobedite(Nemacka).
Radomire, ti si trebao da znas s kim imas posla i da dajes izajave tipa "Bicemo zadovoljni i sa 1 pobedom" ,
"Tesko da cemo proci grupu" i slicno.... Takodje, trebali ste i vi iz FSS da napravite sastanak sa medijima da pisu lose o nasim izgledima na SP!
Mislim da bi sad imali 7 bodova...

E to je razlog sto za mene vise ne postojite!
Veliki sam patriota, ali necu da zmurim i da se lazem vise. Sramota me vaseg jadnog ucesca na SP i nadam se da ovaj kukavicki, dezorjentisani tim vise nece odigrati ni jednu utakmicu u slicnom sastavu!
Adio luzeri!

Simon

pre 13 godina

Momci, svaka čast! Pre neki dan sam napisao da ako odigrate prema svojim mogućnostima, sportski borbeno i hrabro, za mene rezultat nije toliko ni bitan a ja ću biti zadovoljan.
Ostajem pri tome, odigrali ste baš tako i zasluženo i ispali.
Čestitam majstori, idemo kući!
I još nešto, baš mi je drago da se neki kojima smo zamalo postali glavni predmet sprdnje na SP, sada uopšte i ne čuju, tišinaahahaa...

msimas

pre 13 godina

Gde su sad oni veliki fudbalski poznavaoci, koji su uporno tvrdili da je Stojkovic u nasem timu najveca rupa. Mislim da su svi oni velike 'rupe' i da nemaju pojma o fudbalu.

Mickey Mouse

pre 13 godina

U soku? Ma daj bre koga vi zamajavate. A znate da se borite i trcite za vase klubove koji vas placaju gomile para. A za zemlju kad se igra onda umete samo pola sata da igrate, cuvate noge. Kakav debakl i blamaza, od Gane i Ozija da izgubite. Ovo nije vase mangupsko zezanje, ovde se igra za Srbiju i zato sto volis fudbal!

rajko

pre 13 godina

nije istina i da su se posvadjali vidic i kezman pa ovaj odtad nije video reprezentaciju. ako je nesto bilo, a nadam se da nije, pogledajte se u oci i resite to. guranje pod tepih ne donosi nista dobro. fudbal ce se igrati i sutra, a bogami i posle vas.

Percik

pre 13 godina

Ne bi nekome htio trljati sol na ranu, ali posve mi je nejsano zašto u Srbiji kad god vam reprezentacija izgubi vi udarate po napadačima. Gledao sam sve vaše utakmice i osobno mislim da su Pantelić i Žigić igrali u okviru svojih mogućnosti i da su dali sve od sebe oni jednostavno nisu vrhunska klasa i to je to. Lazović mi se najviše svidio od vaših napadača, možda je trebao više igrati.

Vidio se strašan pad u igri vezne linije s izlaskom Krasića, negdje od 60 do 75 min protiv AUS, dok se Tošić pribrao, vaš vezni red Stanković - Ninković - Kuzmanović nije zaustavio gotovo niti jedan napad.

Od svega me najviše iznenađuje da su svi super zadovoljni s igrom obrane, po meni daleko najgori dio vaše ekipe bili su stoperi. Prva tekma Luković crveni, zadnja linija u potpunoj konfuziji na svaki centaršut, a imate skakače poput Ivanovića i Vidića, plod svega toga penal Kuzmanovića. Druga tekma s igračem više Njemci vam rade bar tri mrtve + penal Vidića posve neobjašnjiv. Zadnja tekma Vidića nadskoči Cahill 10 - 15 cm niži igrač, drugi gol nitko ne izlazi na Holmana koji trči sam jedno 15m i zabija pored Vidića koji se miče iz bloka. Kolarov i Ivanović na tri tekme gotovo bez napadačkog učinka. Ako ste negdje izgubili prolaz dalje to je zadnja četvorka koja vam je trebala biti temelj i najveća snaga. Nemanja Vidić je igrač visoke klase na svojoj poziciji, ali očito nije lider na terenu, po meni je već tragičar i krivac i od Pantelića i od Žigića i od Antića.

Možda sam u krivu i stvarno ne bih htio vrijeđati vaše dečke koji su i plasmanom napravili veliku stvar, ali čini mi se da je kod vas Nemanja nedodirljiv, a da ne pruža baš takve strašne partije kad bi trebao odnosno kad je ekipi najteže.

bozam

pre 13 godina

...najmilije mi je bilo kako su se naši izljubili u šesnaestercu neposredno pre zvižduka sudije, e tu mi je suza krenula.
SRBIJA!!! SRBIJA!!!

Uvijek se isto potpisujem

pre 13 godina

Ninkoviću svaka ti čast... Izmislio si fudbal za Stankovića koji je za cijelu utakmicu tri puta bio u posjedu lopte, a treba biti glavni igrač sredine terena...

behar

pre 13 godina

Da Obradovic igra u prvoj postavi to je sok,sok za celu naciju, decko celu utakmicu nije imao jedno precizno dodavanje a tek kako smiruje loptu(tj kako pokusava smiriti loptu) to je cirkus.

brka

pre 13 godina

Tooooooo!!!! Bravoooo, momci!! Uspeli ste da sve pobedite, vi ste ponos Srbije!!! Gaziteee!!!!!

Pljuvaci, pssst, navijajte za Novi Zeland na primer :)

Oliver

pre 13 godina

AC/DC vs Ceca Raznatovic

Jedan moj prijatelj mi je dao odgovor,zasto smo izgubili od Australije! On rece: " Australijski fubaleri slusaju rock grupu "AC/DC",cija je muzika puna snage i ritma,a nasi slusaju CECU - "KUKAVICA ti si bio samo jedna KUKAVICAAAAA"... Po njegovoj teoriji kakvu muziku slusas, takav fudbal igras... Veoma duhovito! :)

svetac27

pre 13 godina

Momci tako se igra za svoju zemlju.
Eeee, da smo dobili ili igrali nereseno sa Ganom vec bi bili u 1/8. Tek sad mi je zao.
(svetac27, 19. jun 2010 00:36)

Radivoje

pre 13 godina

Platili smo svoja ludila iz prvog meča. Crveni karton bez razloga, igranje rukom i penal bez razloga. Ne prolazi se tako grupa na SP. Na sledeće takmičenje voditi psihologa, psihijatra, 2 vlaške babe i popa.

Ja

pre 13 godina

Ninkovici ti si jedini koji si sa Vidicem i Stojkovicem opravdao ocekivanja.

Prva utakmica nad 7 km za 70 min. druga utakmica nad 8 km za 70 minuta svaka cast, da su svi igrali kao ti i Vidic sobzirom na raspored sad bi bili polufinalisti........
(jugo, 24. jun 2010 18:45)

Vidic sa skrivljenim penalom, i direktnim krivcem za oba gola Australije opravdao ocekivanja?! Strah me da zamislis sta bi bilo da nije opravdao ocekivanja. :)

Pozdrav iz Kanade za sve navijace!! Bozidar

pre 13 godina

Da li zna neko da li moze preko interneta da se naruci majica koju nose nasi fudbaleri na konferencijama za stampu (bela sa velikim grbom FSS na prednjoj strani) ?

goraN984

pre 13 godina

hehe... gdje su sad on sto su pljuvali u nedelju na nase Orlove?! Gdje su sad oni sto nisu vjerovali u pobjedu?! Naravno sad ih nema nigdje...al eto Srbija je dokazala kvalitet da moze da dobije velike timove i to ce pokazivati i dalje jer sad smo jos jaci. Samo hrabro i pametno momci i idemo do kraja!!! NAPRED SRBIJA!!!

Marko

pre 13 godina

Morao sam i ja da ostavim svoj komentar... Ja ne mogu da verujem kako su se provukli kenguri... pa to je strasno... Nije mi jasan ni Antic... Mislim da je morao da povede na SP Ninkova, koji bi protiv Gane i Ozija mnogo vise pomogao Krasicu po desnoj strani, nego sto je to radio Bane Ivanovic... Vidic, vidi se da je fenomenalan, ali verovatno su ga price i igre oko transfera u Real ili gde vec omele da bude pravi... Mislim da je na ovom SP nas najveci problem, kao uostalom i tokom kvalifikacija, bio napad... Jednostavno, momci iz napada po kvalitetu izgleda nisu mogli da isprate ostatak tima... O kapitenu Stankovicu ne treba trositi reci... Pokazao je kako se igra za grb,himnu i naciju, svaka cast Deki, uvek ces biti u mom srcu! Na kraju da zakljucim, mislim da smo mogli bolje, ali previse kockica nije bilo na svom mestu, sudija nas je ostetio za cist penal... Ali sta da se radi, bile su ovo tri utakmice u kojima je bilo i radosti i tuge, ali najvaznije je da nismo izgubili obraz i da smo se borili do poslednje sekunde! Zao mi je i nasih igraca, i nasih navijaca, mislim da smo svi zasluzili mnogo vise, ali izgleda je to svima jasno, FIFA 'gura' domacina, u ovom slucaju domacin su sve africke ekipe... NAPRED ORLOVI :D

branko

pre 13 godina

Japan prosao u osminu finala,a nasa jelen super liga ih dobila 3-0 u sred Japana!
Treba davati sansu Mrdji i ostalim mladjim igracima pa da vidis kako se bori za Srbiju!!!
NAPRED SRBIJA!!!

Darko

pre 13 godina

Citam prvih par postova i neverujem sta vidim. Da li ste vi juce uopste gledali utakmicu. Za Stankovica neko da kaze penzija,covek je legenda, zivi autoritet, hladne glave u svakom duelu, kvari igru kad treba, puno iskustva ima i iskreno se nadam da to nije misljenje vecine nego samo pojedinca. Vidic je odigrao odlicno ako se zanemari ono igranje rukom protiv Nemacke(sto bih mu ja zanemario) igrao je bolje nego za mancester u poslednje vreme. Onaj prvi gol Australije je ostao sam izmedju Ciperfilda i Kejhila,ne znam gde je Lukovic bio u toj situaciji. Istina je da je ova nasa reprezentacija bolja verovatno i od velikih zvezda '98 i da igraju srcem i nisu umisljeni. Istina je takodje da Pantelic nije velik igrac,ali covek je postigao gol i jos jedan iz ofsajda i mogao je da eksplodira juce samo da je usao ranije,on je rodjen za odbitke a u svakoj ekipi je potreban takav igrac, bolje nego drveni Zigic koji je spor kao puz. Ako budemo igrali ovako u kvalifikacijama za EURO uz nekog malo boljeg napadaca sigurno prolazimo kao prvi u grupi ko god da nam bude protivnik. Trebali bi da budemo zadovoljni jer smo vise pokazali i od Engleske Italije o Francuzima da ne pricamo. A kad nas i strana stampa hvali i primecuje zasto bi mi bili kriticniji i pametniji od njih.

Delic Marko

pre 13 godina

Joj, kad vidim pljuvače koji pojma nemaju o fudbalu, vjerovatno ga nikad nisu ni igrali i znaju se samo sakriti iza nekog nadimka na forumu i pljuvati na primjer Dejana Stankovića, našeg najboljeg i nakonstantnijeg fudbalera. Takav profesionalizam je možda primijetan još jedino kod Ivanovića i Vidića (iako su oni prvenstvo odigrali ispod svih očekivanja) a Deki, Deki se i ne treba puno isticati s obzirom kakvu mu je ulogu Antić dodijelio, istina je da ima 32 godine, ali ima i Zaneti 36 pa šta, a oni su slični po profesionalizmu, Deki treba da bude naš kapiten dok god on ne kaže da više ne može, a nadam se da će to biti tek poslije sljedećeg Svjetskog prvenstva.

patka

pre 13 godina

Ma 'ajte molim vas, a da su dosli do finala mogli bi da izadju na teren sa tompusima i viskijem.
Btw, cujem da u svlacionici PSV-a ima tocionica za pivo, njima je bitno samo da se odigra dobro, a ako mozes da pijes i da odradis tekmu, ok.

Edi

pre 13 godina

Vratili ste se ponosni! Respect! Ne brinite jer cete na evropskom gaziti sve redom!

Mozda Spanija napravi prepreku inace ste prvi!

Neymar

pre 13 godina

Pa ne sme kapiten da bude najslabiji igrac u timu. Pusti to sto se bori... Pa to moze svako sa ulice, fizicki se pripremi i bori :D Valjalo bi da zna da igra fudbal! Sta je bilo, bilo je, samo bih voleo da se u nove kvalifikacije udje skroz podmladjeno. Da igraju Sulejmani, Matic, Kacar, Kuzmanovic, Tosic, Rajkovic, Subotic... Sa par starijih koji su na vrhuncu.

realni

pre 13 godina

Ma taj nogomet je jako relativan a da nekažem pogotovo navijači. sad se izvlače i one najmanje zamjerke a da je jučer samo jedna lopta ušla a realno mogla je lako uz malo sreće danas bi svi govorili kako je taktika bila dobra, kako su izmjene genijalne, kako se trčalo, kako je selektor genijalac, preporoditelj, mesija... To je jednostavno zato jer navijače i ne zanima igra sa nekog stručnog stajališta nego jednostavno POBJEDA, da nas svijet vidi, liječenje kompleksa kao rasturili smo neku silu, najjači smo. Jer da ih zanima igra kao takva onda bi relativno bili zadovoljni jer su stvarane šanse i igra je postojala ali nema završnice, napadača u formi a bez takvoga na ovakvim natjecanjima nema ništa, uzalud igra kao barcelona kad nema nekog da ubaci krompir kao inzagi. Pa ni arsenal nije bas nesto ovojio u zadnje vrijeme a uvijek lijepo igra. I nemojte se zanositi da kao sada nismo imali sreće pa će nam se vratiti. cesto završi tako da sena slijedeće takmicenje nine kvalificiras.

STORM

pre 13 godina

svaka cast na igru i na borbu
od previse zelje su i promasili, nema sta da se zali, najbolji foot od ..98 cak i mozda bolji, ima tu perspektive, cak ne treba da se misli o titule samo neka nastave da igraju tom stilom i zajednickom duhom i odusevice nas ali ponegad bude gorko kao sad ...nece da prodje lako ova tuga ali ipak VOLIM ovaj, NAS Team, NASA BRACA ponosan sam na njih bez obzira na ovu nesrecnu utakmicu..
Ko vredja neka se samo gleda u ogledalo i da se pita sta nije u redu sa sobom

Mickey Mouse

pre 13 godina

U soku? Ma daj bre koga vi zamajavate. A znate da se borite i trcite za vase klubove koji vas placaju gomile para. A za zemlju kad se igra onda umete samo pola sata da igrate, cuvate noge. Kakav debakl i blamaza, od Gane i Ozija da izgubite. Ovo nije vase mangupsko zezanje, ovde se igra za Srbiju i zato sto volis fudbal!

grrrrrrrrrrrr!

pre 13 godina

Sto se tice igrackog kvaliteta u grupi, mrtva trka izmedju vas i Nemaca, Gana i kenguri daleeeeeko iza...
Sto se tice hrabrosti i psiholoske pripreme, e tu ste ubedljivo najgori tim na Svetu!
Kad god neko nesto ocekuje od vas, pretvorite se u miseve (protiv Gane i Australije), a kad vas svi prezale i nema vise nikakvih ocekivanja vi pobedite(Nemacka).
Radomire, ti si trebao da znas s kim imas posla i da dajes izajave tipa "Bicemo zadovoljni i sa 1 pobedom" ,
"Tesko da cemo proci grupu" i slicno.... Takodje, trebali ste i vi iz FSS da napravite sastanak sa medijima da pisu lose o nasim izgledima na SP!
Mislim da bi sad imali 7 bodova...

E to je razlog sto za mene vise ne postojite!
Veliki sam patriota, ali necu da zmurim i da se lazem vise. Sramota me vaseg jadnog ucesca na SP i nadam se da ovaj kukavicki, dezorjentisani tim vise nece odigrati ni jednu utakmicu u slicnom sastavu!
Adio luzeri!

behar

pre 13 godina

Da Obradovic igra u prvoj postavi to je sok,sok za celu naciju, decko celu utakmicu nije imao jedno precizno dodavanje a tek kako smiruje loptu(tj kako pokusava smiriti loptu) to je cirkus.

SRB

pre 13 godina

Ninkovic nasa nova DESETKA a Deki Stankovic PENZIJA, Subotic sa Vidicem a Lukovic na klupu, Ivanovic sa Kolarovom na bekovima, sredina Ninkovic, Kacar , Kuzmanovic, krila Tisic i Krasic, centarfor Jovanovic. Zigic, Pantelic, Lazovic, Milijas takodje PENZIJA
na klupu Mrdja, Obradovic, Ninkov, Petrovic,Matic, Rajkovic, Tadic, Sulejmani, Aleksic i Vukovic.

msimas

pre 13 godina

Gde su sad oni veliki fudbalski poznavaoci, koji su uporno tvrdili da je Stojkovic u nasem timu najveca rupa. Mislim da su svi oni velike 'rupe' i da nemaju pojma o fudbalu.

Uvijek se isto potpisujem

pre 13 godina

Ninkoviću svaka ti čast... Izmislio si fudbal za Stankovića koji je za cijelu utakmicu tri puta bio u posjedu lopte, a treba biti glavni igrač sredine terena...

soonne

pre 13 godina

sta reci, kaze imam pravo da pusim i da pijem. ja se pitam imamo li mi trenera ako ga nemamo imamo u 63 padobranskoj brigadi ili specijalnoj brigadi. ima ovde momaka koji sa 26 godina ne puse i koji mogu da istrce maraton a da se ne oznoje. neznam ali meni je muka vise od supljih prica

sasa

pre 13 godina

@Mickey Mouse

Brate,stvarno lupas gluposti,danas sam gledao Stankovica ,poslije meca daje intervju,covjek place,van sebe je,to se ne moze glumiti....ovi momci su zeljeli pobjedu vise nego bilo ko od nas kraj malih ekrana i onih na stadionu,borili su se ,isli dalje stalno ali jednostavno mi ne mozemo uraditi nista kada imamo balvane u spicu,prvo nam treba tim za velika djela ,pa onda velika djela,ovi momci su dobro reprezentovali Srbiju,igrali su super utakmicu sinoc,punu ritma,brzih akcija,kratkih pasova,sreca a niti sudija mora se priznati nisu bili na nasoj strani...mi smo dali tri gola,imali pregrst sansi,u prvom poluvremenu Australija nije imala niti polusansu,primili smo dva gola koja po meni idu na dusu Vidicu pomalo,koji je odigrao jadno prvenstvo,po meni bi mnogo bolje igrao Rajkovic ili Subotic,koji bi dali srce a ne Vidic,odavno se on dobro prodao i sebe zamislio u zvjezdama,ali zato Stankovicu svaka cast,pravi je vodja i uvijek bih zelio da vidim takvog igraca u repki,koji daje sebe za ekipu!Zato,mnogo grijesis,nisu nas obrukali,sta si ocekivao,da budemo svjetski prvaci?Pogledaj malo u realnost,i mnogo jace ekipe,sa mnogo jacim spicevima su ispale...Francuzi,Italijani...Zato ,treba biti uz ove momke,nisu prosli,pa sta?Sjecate se u kakvom je stanju bila reprezentacija u ljeto 2008. godine i sta je od nje napravio Antic,jedan respektabilan tim,koji igra napadacki fudbal,uvijek za gol vise,a to dugo vremena nismo imali....Zivot ide dalje,imamo kvalifikacije sada,pa EP....moja puna podrska momcima!!

BLSRB

pre 13 godina

Ninkovic nasa nova DESETKA a Deki Stankovic PENZIJA, Subotic sa Vidicem a Lukovic na klupu, Ivanovic sa Kolarovom na bekovima, sredina Ninkovic, Kacar , Kuzmanovic, krila Tisic i Krasic, centarfor Jovanovic. Zigic, Pantelic, Lazovic, Milijas takodje PENZIJA
na klupu Mrdja, Obradovic, Ninkov, Petrovic,Matic, Rajkovic, Tadic, Sulejmani, Aleksic i Vukovic.
(SRB, 24. jun 2010 18:46)

Svaka ti čast na ovome, samo treba pridodati Jankovića i Ljajića.

jugo

pre 13 godina

Ninkovici ti si jedini koji si sa Vidicem i Stojkovicem opravdao ocekivanja.

Prva utakmica nad 7 km za 70 min. druga utakmica nad 8 km za 70 minuta svaka cast, da su svi igrali kao ti i Vidic sobzirom na raspored sad bi bili polufinalisti........

Milan

pre 13 godina

U utakmici sa nemackom nas je pogledala sreca (citaj penal). U jucerasnjoj nam je okrenula ledja. To je sport i tacka. Momci glavu gore i idemo dalje, za dva-tri meseca nove kvalifikacije...

rajko

pre 13 godina

nije istina i da su se posvadjali vidic i kezman pa ovaj odtad nije video reprezentaciju. ako je nesto bilo, a nadam se da nije, pogledajte se u oci i resite to. guranje pod tepih ne donosi nista dobro. fudbal ce se igrati i sutra, a bogami i posle vas.

brka

pre 13 godina

Tooooooo!!!! Bravoooo, momci!! Uspeli ste da sve pobedite, vi ste ponos Srbije!!! Gaziteee!!!!!

Pljuvaci, pssst, navijajte za Novi Zeland na primer :)

Delic Marko

pre 13 godina

Joj, kad vidim pljuvače koji pojma nemaju o fudbalu, vjerovatno ga nikad nisu ni igrali i znaju se samo sakriti iza nekog nadimka na forumu i pljuvati na primjer Dejana Stankovića, našeg najboljeg i nakonstantnijeg fudbalera. Takav profesionalizam je možda primijetan još jedino kod Ivanovića i Vidića (iako su oni prvenstvo odigrali ispod svih očekivanja) a Deki, Deki se i ne treba puno isticati s obzirom kakvu mu je ulogu Antić dodijelio, istina je da ima 32 godine, ali ima i Zaneti 36 pa šta, a oni su slični po profesionalizmu, Deki treba da bude naš kapiten dok god on ne kaže da više ne može, a nadam se da će to biti tek poslije sljedećeg Svjetskog prvenstva.

Davor

pre 13 godina

Ninkovicu svaka cast mnogo me je odusevio svojom igrom.
Momci svaka vam cast ja sam uz vas bez obzira na sve. Poz za sve sa ove strane Drine :)

Simon

pre 13 godina

Momci, svaka čast! Pre neki dan sam napisao da ako odigrate prema svojim mogućnostima, sportski borbeno i hrabro, za mene rezultat nije toliko ni bitan a ja ću biti zadovoljan.
Ostajem pri tome, odigrali ste baš tako i zasluženo i ispali.
Čestitam majstori, idemo kući!
I još nešto, baš mi je drago da se neki kojima smo zamalo postali glavni predmet sprdnje na SP, sada uopšte i ne čuju, tišinaahahaa...

pele

pre 13 godina

Bravo Nine odigrao si maestralno,konacno na tvom nivou a mozes i bolje ,krivo mi je sto nemamo priliku vise da te gledamo osim utakmica lige sampiona a i to je retko ,nadam se da ces posle ovih igara konacno u evropu .Hteo bih ujedno da cestitam i svim igracima reprezentacije kao i selektoru ,sto smo posle mnogo godina licili na ekipu ,i zapravo to i bili i u porazu i u pobedi tim .Nisam u Srbiji i tek sada kada sam daleko od doma vidim sta je ustvari ljubav prema otadzbini ,nisam spavao sinoc ,bio sam mnogo nervozan a to sve samo zato sto ste zasluzili da prodjete u drugi krug ,i moram da priznam da sam ponosan na vas .Ako se zna da je stvaranje dobrog kolektiva ,proces kome treba vremena ,ovo je dobra baza za nesto mnogo vece ,srecno u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo i uveren sam i na evropskom prvenstvu !!!!

Edi

pre 13 godina

Vratili ste se ponosni! Respect! Ne brinite jer cete na evropskom gaziti sve redom!

Mozda Spanija napravi prepreku inace ste prvi!

Oliver

pre 13 godina

AC/DC vs Ceca Raznatovic

Jedan moj prijatelj mi je dao odgovor,zasto smo izgubili od Australije! On rece: " Australijski fubaleri slusaju rock grupu "AC/DC",cija je muzika puna snage i ritma,a nasi slusaju CECU - "KUKAVICA ti si bio samo jedna KUKAVICAAAAA"... Po njegovoj teoriji kakvu muziku slusas, takav fudbal igras... Veoma duhovito! :)

bozam

pre 13 godina

...najmilije mi je bilo kako su se naši izljubili u šesnaestercu neposredno pre zvižduka sudije, e tu mi je suza krenula.
SRBIJA!!! SRBIJA!!!

Marko

pre 13 godina

Morao sam i ja da ostavim svoj komentar... Ja ne mogu da verujem kako su se provukli kenguri... pa to je strasno... Nije mi jasan ni Antic... Mislim da je morao da povede na SP Ninkova, koji bi protiv Gane i Ozija mnogo vise pomogao Krasicu po desnoj strani, nego sto je to radio Bane Ivanovic... Vidic, vidi se da je fenomenalan, ali verovatno su ga price i igre oko transfera u Real ili gde vec omele da bude pravi... Mislim da je na ovom SP nas najveci problem, kao uostalom i tokom kvalifikacija, bio napad... Jednostavno, momci iz napada po kvalitetu izgleda nisu mogli da isprate ostatak tima... O kapitenu Stankovicu ne treba trositi reci... Pokazao je kako se igra za grb,himnu i naciju, svaka cast Deki, uvek ces biti u mom srcu! Na kraju da zakljucim, mislim da smo mogli bolje, ali previse kockica nije bilo na svom mestu, sudija nas je ostetio za cist penal... Ali sta da se radi, bile su ovo tri utakmice u kojima je bilo i radosti i tuge, ali najvaznije je da nismo izgubili obraz i da smo se borili do poslednje sekunde! Zao mi je i nasih igraca, i nasih navijaca, mislim da smo svi zasluzili mnogo vise, ali izgleda je to svima jasno, FIFA 'gura' domacina, u ovom slucaju domacin su sve africke ekipe... NAPRED ORLOVI :D

Bata Peca

pre 13 godina

Da mi je neko neposredno posle zreba rekao da cemo da izgubimo od Gane i Australije, a pobedimo Nemacku, ja bih se samo slatko nasmejao.

goraN984

pre 13 godina

hehe... gdje su sad on sto su pljuvali u nedelju na nase Orlove?! Gdje su sad oni sto nisu vjerovali u pobjedu?! Naravno sad ih nema nigdje...al eto Srbija je dokazala kvalitet da moze da dobije velike timove i to ce pokazivati i dalje jer sad smo jos jaci. Samo hrabro i pametno momci i idemo do kraja!!! NAPRED SRBIJA!!!

patka

pre 13 godina

Ma 'ajte molim vas, a da su dosli do finala mogli bi da izadju na teren sa tompusima i viskijem.
Btw, cujem da u svlacionici PSV-a ima tocionica za pivo, njima je bitno samo da se odigra dobro, a ako mozes da pijes i da odradis tekmu, ok.

Neymar

pre 13 godina

Pa ne sme kapiten da bude najslabiji igrac u timu. Pusti to sto se bori... Pa to moze svako sa ulice, fizicki se pripremi i bori :D Valjalo bi da zna da igra fudbal! Sta je bilo, bilo je, samo bih voleo da se u nove kvalifikacije udje skroz podmladjeno. Da igraju Sulejmani, Matic, Kacar, Kuzmanovic, Tosic, Rajkovic, Subotic... Sa par starijih koji su na vrhuncu.

Percik

pre 13 godina

Ne bi nekome htio trljati sol na ranu, ali posve mi je nejsano zašto u Srbiji kad god vam reprezentacija izgubi vi udarate po napadačima. Gledao sam sve vaše utakmice i osobno mislim da su Pantelić i Žigić igrali u okviru svojih mogućnosti i da su dali sve od sebe oni jednostavno nisu vrhunska klasa i to je to. Lazović mi se najviše svidio od vaših napadača, možda je trebao više igrati.

Vidio se strašan pad u igri vezne linije s izlaskom Krasića, negdje od 60 do 75 min protiv AUS, dok se Tošić pribrao, vaš vezni red Stanković - Ninković - Kuzmanović nije zaustavio gotovo niti jedan napad.

Od svega me najviše iznenađuje da su svi super zadovoljni s igrom obrane, po meni daleko najgori dio vaše ekipe bili su stoperi. Prva tekma Luković crveni, zadnja linija u potpunoj konfuziji na svaki centaršut, a imate skakače poput Ivanovića i Vidića, plod svega toga penal Kuzmanovića. Druga tekma s igračem više Njemci vam rade bar tri mrtve + penal Vidića posve neobjašnjiv. Zadnja tekma Vidića nadskoči Cahill 10 - 15 cm niži igrač, drugi gol nitko ne izlazi na Holmana koji trči sam jedno 15m i zabija pored Vidića koji se miče iz bloka. Kolarov i Ivanović na tri tekme gotovo bez napadačkog učinka. Ako ste negdje izgubili prolaz dalje to je zadnja četvorka koja vam je trebala biti temelj i najveća snaga. Nemanja Vidić je igrač visoke klase na svojoj poziciji, ali očito nije lider na terenu, po meni je već tragičar i krivac i od Pantelića i od Žigića i od Antića.

Možda sam u krivu i stvarno ne bih htio vrijeđati vaše dečke koji su i plasmanom napravili veliku stvar, ali čini mi se da je kod vas Nemanja nedodirljiv, a da ne pruža baš takve strašne partije kad bi trebao odnosno kad je ekipi najteže.

Ja

pre 13 godina

Ninkovici ti si jedini koji si sa Vidicem i Stojkovicem opravdao ocekivanja.

Prva utakmica nad 7 km za 70 min. druga utakmica nad 8 km za 70 minuta svaka cast, da su svi igrali kao ti i Vidic sobzirom na raspored sad bi bili polufinalisti........
(jugo, 24. jun 2010 18:45)

Vidic sa skrivljenim penalom, i direktnim krivcem za oba gola Australije opravdao ocekivanja?! Strah me da zamislis sta bi bilo da nije opravdao ocekivanja. :)

branko

pre 13 godina

Japan prosao u osminu finala,a nasa jelen super liga ih dobila 3-0 u sred Japana!
Treba davati sansu Mrdji i ostalim mladjim igracima pa da vidis kako se bori za Srbiju!!!
NAPRED SRBIJA!!!

Darko

pre 13 godina

Citam prvih par postova i neverujem sta vidim. Da li ste vi juce uopste gledali utakmicu. Za Stankovica neko da kaze penzija,covek je legenda, zivi autoritet, hladne glave u svakom duelu, kvari igru kad treba, puno iskustva ima i iskreno se nadam da to nije misljenje vecine nego samo pojedinca. Vidic je odigrao odlicno ako se zanemari ono igranje rukom protiv Nemacke(sto bih mu ja zanemario) igrao je bolje nego za mancester u poslednje vreme. Onaj prvi gol Australije je ostao sam izmedju Ciperfilda i Kejhila,ne znam gde je Lukovic bio u toj situaciji. Istina je da je ova nasa reprezentacija bolja verovatno i od velikih zvezda '98 i da igraju srcem i nisu umisljeni. Istina je takodje da Pantelic nije velik igrac,ali covek je postigao gol i jos jedan iz ofsajda i mogao je da eksplodira juce samo da je usao ranije,on je rodjen za odbitke a u svakoj ekipi je potreban takav igrac, bolje nego drveni Zigic koji je spor kao puz. Ako budemo igrali ovako u kvalifikacijama za EURO uz nekog malo boljeg napadaca sigurno prolazimo kao prvi u grupi ko god da nam bude protivnik. Trebali bi da budemo zadovoljni jer smo vise pokazali i od Engleske Italije o Francuzima da ne pricamo. A kad nas i strana stampa hvali i primecuje zasto bi mi bili kriticniji i pametniji od njih.

svetac27

pre 13 godina

Momci tako se igra za svoju zemlju.
Eeee, da smo dobili ili igrali nereseno sa Ganom vec bi bili u 1/8. Tek sad mi je zao.
(svetac27, 19. jun 2010 00:36)

Pozdrav iz Kanade za sve navijace!! Bozidar

pre 13 godina

Da li zna neko da li moze preko interneta da se naruci majica koju nose nasi fudbaleri na konferencijama za stampu (bela sa velikim grbom FSS na prednjoj strani) ?

iznenadjen

pre 13 godina

Mene je Nine bas prijatno iznenadio,posle dugo vremena smo igrali po zemlji,zna da primi loptu,zagradi se,preda,istrci za 70 min 8 km(pritom ne pusi)sto je za nase igrace veznog reda vise nego dobro,nadam se da ce i u narednim utakmicama igrati u prvih 11

realni

pre 13 godina

Ma taj nogomet je jako relativan a da nekažem pogotovo navijači. sad se izvlače i one najmanje zamjerke a da je jučer samo jedna lopta ušla a realno mogla je lako uz malo sreće danas bi svi govorili kako je taktika bila dobra, kako su izmjene genijalne, kako se trčalo, kako je selektor genijalac, preporoditelj, mesija... To je jednostavno zato jer navijače i ne zanima igra sa nekog stručnog stajališta nego jednostavno POBJEDA, da nas svijet vidi, liječenje kompleksa kao rasturili smo neku silu, najjači smo. Jer da ih zanima igra kao takva onda bi relativno bili zadovoljni jer su stvarane šanse i igra je postojala ali nema završnice, napadača u formi a bez takvoga na ovakvim natjecanjima nema ništa, uzalud igra kao barcelona kad nema nekog da ubaci krompir kao inzagi. Pa ni arsenal nije bas nesto ovojio u zadnje vrijeme a uvijek lijepo igra. I nemojte se zanositi da kao sada nismo imali sreće pa će nam se vratiti. cesto završi tako da sena slijedeće takmicenje nine kvalificiras.

Radivoje

pre 13 godina

Platili smo svoja ludila iz prvog meča. Crveni karton bez razloga, igranje rukom i penal bez razloga. Ne prolazi se tako grupa na SP. Na sledeće takmičenje voditi psihologa, psihijatra, 2 vlaške babe i popa.

STORM

pre 13 godina

svaka cast na igru i na borbu
od previse zelje su i promasili, nema sta da se zali, najbolji foot od ..98 cak i mozda bolji, ima tu perspektive, cak ne treba da se misli o titule samo neka nastave da igraju tom stilom i zajednickom duhom i odusevice nas ali ponegad bude gorko kao sad ...nece da prodje lako ova tuga ali ipak VOLIM ovaj, NAS Team, NASA BRACA ponosan sam na njih bez obzira na ovu nesrecnu utakmicu..
Ko vredja neka se samo gleda u ogledalo i da se pita sta nije u redu sa sobom