Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.06.2010.

14:19

Pivo i cigarete pred meč sa Nemcima

Ruski portal „Lifesports“ objavio je fotografije i snimak srpskih reprezentativaca kako se pred meč sa Nemcima opuštaju uz pivo i cigarete.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fotografije su snimljene u hotelu u Port Elizabetu, u kojem su se srpski reprezentativci nalazili pred, tada odlučujući susret sa Nemačkom.

Na fotografijama se vide Danko Lazović, Marko Pantelić i Nenad Milijaš kako krše pravila i raspored koji je važio za reprezentaciju Srbije.



Trojica navedenih igrača, takođe u društvu Aleksandra Lukovića i Vladimira Stojkovića snimljeni su u vreme kada je trebalo da budu u krevetima (oko 23h), prema rasporedu i režimu koji je odredio selektor Radomir Antić. Kako „Lifesports“ piše, igrači su gledali snimak meča između Meksika i Francuske uz pivo i cigarete.

 

Navodi se kako su čelnici Fudbalskog saveza Srbije upoznati sa prestupom, tako da će reprezentativci koji nisu poštovali pravila ponašanja, sigurno biti novčano kažnjeni.

Srbija je dan kasnije savladala Nemačku, a niko od igrača koji su učestvovali u „incidentu“ nije bio starter u jedinoj utakmici koju su ’Orlovi’ dobili na Mundijalu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu