Rajevac: "Želim da ostanem"

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Milovan Rajevac rekao je da želi da ostane na toj funkciji i da vodi ekipu na sledećem Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Izvor:

Utorak, 13.07.2010.

14:51

Default images

"Imam ugovor sa Fudbalskim savezom Gane. Iako sam dobio neke ponude, srećan sam u Gani i želim da nastavim ovde da radim. Nikada nisam pominjao da postoji problem sa finansijskim detaljima ugovora, kao što ni ljudi iz saveza nisu to dovodili u pitanje", rekao je Rajevac za sajt FS Gane.

Srpski stručnjak je reprezentaciju te zemlje doveo do četvrtfinala Svetskog prvenstva, u kojem je Gana izgubila od Urugvaja posle penala.

"Gana ima mnogo dobrih mladih igrača, tako da već postoji okosnica ekipe za sledeći Mundijal. Iako je poraz od Urugvaja bio bolan, to će biti dobro iskustvo za sve igrače. Voleo bih da sledeći put Gana napravi još bolji rezultat", kazao je Rajevac.

Bivši trener Vojvodine i Borca izjavio je da će u avgustu da se vrati u Ganu.

"Sve je stvar dogovora, videćemo kako će se razvijati priča o novom ugovoru. Idem na odmor, a posao ću nastaviti u avgustu, kada Gana igra sledeću utakmicu", zaključio je Rajevac.

Pre Mundijala, Rajevac je početkom godine sa Ganom došao i do finala Afričkog kupa nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: