Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 10.02.2014.

16:46

Štoh pobedio sa temperaturom

Poljski skijaš-skakač Kamil Štoh, osvajač zlatne medalje na maloj skakaonici u Sočiju, otkrio je Asošiejted presu da je uoči nedeljnog nastupa bio bolestan.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Stoch je s dve sjajne serije pomeo konkurenciju i osvojio zlatnu medalju s više od 12 bodova prednosti ispred Slovenca Petera Prevca.

"Kada sam se probudio imao sam jaku glavobolju i povišenu temperaturu. Doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći i izvukli smo maksimum. Odradili su, očigledno, sjajan posao i na tome im veliko hvala", rekao je Štoh za AP.

Štoh je zlato osvojio ukupnim skorom od 278 bodova, odnosno skokovima od 105,5 i 103,5 metra.

"Celi dan je prošao u ludom ritmu. Kada smo čuli da je Kamil bolestan bili smo šokirani. Radili smo na tome da ga svakim satom sve više oporavimo. Na kraju smo i uspeli u tome", rekao je Štohov trener Lukaš Kružek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

37 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu