Nova vest
Rukomet

Petak, 29.04.2016.

10:39

Gol razlike u dvomeču, sedmerac, Kjelce na F4!

Rukometaši Vive Kjelcea plasirali su se na Fajnal-for Lige šampiona posle dramatične pobede nad Flensburgom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Gol razlike u dvomeču, sedmerac, Kjelce na F4!
Screenshot

Kjelce je na domaćem terenu slavio rezultatom 29:28, što mu je bilo dovoljno nakon nerešenog rezultata u prvom okršaju (28:28).

Tim koji vodi Talant Dušebajev treći put u istoriji plasirao se u polufinale najjačeg klupskog takmičenja u Evropi, a u prethodna dva navrata osvajali su treće mesto.

Međutim, do ovog uspeha stigli su u dramatičnom finišu – poveli su 29:28 i Flensburg je imao poslednji napad, lopta je došla do Mogensena na ivici šest metara, on je uz kontakt šutirao, a njegov pokušaj odbranio je hrvatski golman Marin Šego i doneo veliku radost svom timu.

Gosti su tražili sedmerac zbog povlačenja i guranja, ali je sudija odmahnuo rukom i Poljaci su mogli da počnu sa slavljem.

Domaćina je do pobede prevodio Miha³ Jurecki sa 9 pogodaka, dok je Tobijas Rajhman postigao dva manje. Kod gostiju istakli su se Rasmus Lauge Šmit i Lase Svan Hansen sa po 8 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve