Nova vest
Rukomet

Petak, 28.11.2014.

08:52

Lekićeva: Idem na EP

Kapiten rukometašica Srbije Andrea Lekić rekla je da će i pored povrede ići na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i da će igrati koliko bude mogla.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Kontinentalno prvenstvo se održava od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj, a Srbija ima dosta problema sa povredama.

Lekićeva je obnovila distorziju skočnog zgloba, a istu povredu imala je i pred finale Svetskog prvenstva u Beogradu, a tada je rekla da će igrati i na jednoj nozi ako treba.

“Igraću na EP. Idem u Hrvatsku, ali koliko ću moći tamo, ne znam. Rekli su mi da ću bukvalno dan pred put biti spremna za jači trening, pa ćemo shodno tome napraviti plan. Pitanje je koliko ću fizički biti spremna, ali moramo da budemo među prvih 11 na EP, kako bismo izvukle lakšeg protivnika u baražu za SP. Osam sati dnevno imam terapije, a posle jedan trening u teretani”, zaključuje Andrea Lekić, a prenose Novosti.

Rukometašice Srbije izgubile su od Francuske sa 22:18 (13:8) na Kupu Mobelringen, u Norveškoj, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo. U petak igraju sa Danskom, a na turniru vicešampionke sveta očekuje i duel s Norveškom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve