Nova vest
Rukomet

Subota, 08.12.2012.

23:44

Norvežanka se "odužila" Boškoviću

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković i Norvežanka Lin Jorum Suland "pomirili" su se uoči mečeva trećeg kola Evropskog prvenstva u našoj zemlji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bošković je prošao Norvežanki, koja mu je posle prijateljskog razgovora poklonila svoj dres koji je on vukao tokom duela Srbije i Norveške u utorak.

"Dragi ludi čoveče, evo dresa koji ste silno želeli. Zagrljaji od kraljice glume", napisala je Suland posvetu selektoru Srbije.

Norveški mediji nedavno su objavili TV snimak na kojem se vidi kako je Bošković tokom utakmice dva puta povukao Suland, jednom za dres, a drugi put za ruku.

Norveška rukometašica se zbog toga požalila zapisničkom stolu, ali taj detalj izgleda, niko od zvaničnika nije primetio. Selektor Norvežanki Torir Hergeirson izjavio je da ponašanje Boškovića nije bilo fer.

Norveška je slavila u pomenutoj utakmici, a Bošković je objasnio da nije imao nameru da ometa protivničku rukometašicu. RSS je uputio izvinjenje Norvežanima.

Rukometašice Srbije su prvu fazu EP završile pobedom nad Češkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu