Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 09.04.2012.

16:22

Stanić: "Nisam sumnjao u plasman"

Golman rukometne repezentacije Srbije Darko Stanić rekao je da nijednog trenutka nije sumnjao da će nacionalni tim izboriti plasman na OI u Londonu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Nijednog trenutka nismo sumnjali u odlazak na Olimpijske igre, ni posle utakmice sa Poljskom. Verovali smo u to. Svi zajedno smo u sobi pratili utakmicu Španija - Poljska, ceo hotel se tresao od navijanja", rekao je Stanić po dolasku na aerodrom Nikola Tesla.

Najbolji srpski rukometaši stigli su u Beograd, ali ne u kompletnom sastavu, jer su mnogi igrači morali da se vrate u svoje klubove. Predvođeni selektorom Veselinom Vukovićem stigli su Darko Stanić, Rajko Prodanović, Marko Vujin, Rastko Stojković, Dragan Marjanac, Dobrivoje Marković i Miloš Kostadinović.

"Selektor Vuković nam je i pre početka pričao da je sam uspeh otići na Olimpijske igre, a mi smo i u tome uspeli", rekao je Vujin.

Desno krilo Rajko Prodanović nije mogao da sakrije oduševljenje obezbeđivanjem olimpijske vize.

"Ne mogu da verujem da putujemo u London, da ćemo biti na najvećoj sportskoj smotri. Ipak, planovi moraju da sačekaju do leta, još je to daleko", rekao je Prodanović.

Žreb za olimpijski turnir zakazan je za 30. maj od 18.30 sati, a Srbija je svrstana u treći šešir sa selekcijom Mađarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve