Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 15.12.2011.

12:35

30 dana do EP u rukometu

Do početka Evropskog prvenstva u rukometu ostalo je još 30 dana, a tim povodom, u petak u gradovima domaćinima biće održane različite manifestacije.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

U Nišu će na Rukometnom trgu, od 14 časova, posetioci moći da pozdrave volontere i maskotu Evropskog prvenstva, Tasu. Sledi šetnja do Gradske kuće, gde će okupljene pozdraviti gradonačelnik Niša Miloš Simonović.

Vrščani će, kao i Nišlije, prvo imati priliku da pozdrave Tasu i volontere u 12 časova na Trgu Sv. Teodora Vršačkog, a zatim je planirana šetnja do Opštinske zgrade, gde će ih primiti predsednik Skupštine opštine Vršac Astevica Nazarčić.

Rukometni savez Srbije pozvao je Novosađane da od 14 časova u atrijumu Tržnog centra Spens, na lopti ispišu poruke podrške 'orlovima' i tako im pruže podršku za predstojeće Evropsko prvenstvo.

U Beogradu će u atrijumu Tržnog centra Delta City od 12 časova biti predstavljen pobednički trofej, tanjir EHF, koji će 29. januara podići pobednik Evropskog prvenstva. Specijalni gosti biće selektor Veselin Vuković i Momir Rnić, osvajači svetskog i olimpijskog zlata.

Evropsko prvensto na programu je od 15. do 29. januara. Naša reprezentacija nalazi se u Grupi A, sa selekcijama Danske, Poljske i Slovačke, a utakmice se igraju u beogradskom "Pioniru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu